8οι «Ορεινοί Αγώνες Καβουσίου» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καβουσίου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει τους «8ους Ορεινούς Αγώνες Καβουσίου». Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 9:30 π.μ. στην περιοχή του Καβουσίου Ιεράπετρας.
Πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες:
Για τον αγώνα των 21.5 χλμ, έναρξη 9:30 π.μ. και οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν σε ομάδες των 40 ατόμων. Το αριθμητικό όριο των συμμετεχόντων είναι τα 120 άτομα. Ο αγώνας είναι κυκλικής διαδρομής με εκκίνηση και τερματισμό στο κεντρικό σημείο του Καβουσίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών.
Για τον αγώνα των 8 χλμ έναρξης στις 10 π.μ. και οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν σε ομάδες των 40 ατόμων. Το αριθμητικό όριο των συμμετεχόντων είναι τα 160 άτομα. Ο αγώνας είναι κυκλικής διαδρομής με εκκίνηση και τερματισμό στο κεντρικό σημείο του Καβουσίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών.
Επικοινωνία: pskavousiou1980@hotmail.com, τηλ: 6978372502.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μήνυμα Κ. Σπυριδάκη – Βουλευτή Λασιθίου...

Υπάρχουν στιγμές στην Ιστορία που μια και μόνο λέξη...

Κρήτη: Παραδίδονται την Πέμπτη τα πρώτα 10...

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου παραδίδονται τα πρώτα 10 χιλιόμετρα...

Μήνυμα Κ. Σπυριδάκη – Βουλευτή Λασιθίου...

Υπάρχουν στιγμές στην Ιστορία που μια και μόνο λέξη...

Κρήτη: Παραδίδονται την Πέμπτη τα πρώτα 10...

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου παραδίδονται τα πρώτα 10 χιλιόμετρα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related