Ηράκλειο: Συνελήφθη 35χρονος με κοκαΐνη

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, σήμερα (12.01.2019) το πρωί, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, 35χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (12.01.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος είχε αφιχθεί σε προγενέστερο χρόνο ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο.

Ακολούθησε έλεγχος στον 35χρονο όπου κατά τη διάρκεια αυτού διαπιστώθηκε ότι μετέφερε στις αποσκευές του τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 630 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο : Αύγουστος με ρεκόρ κίνησης σε...

390 πτήσεις και 32.000 αφίξεις μέσα σε μία ημέρα,...

Ηράκλειο:Το γλύπτη Γιάννη Κλινάκη (Πετρογιάννη) τίμησαν ο...

Σε μία σεμνή τελετή, ο Δήμος Μαλεβιζίου, η Τοπική...

Ηράκλειο : Αύγουστος με ρεκόρ κίνησης σε...

390 πτήσεις και 32.000 αφίξεις μέσα σε μία ημέρα,...

Ηράκλειο:Το γλύπτη Γιάννη Κλινάκη (Πετρογιάννη) τίμησαν ο...

Σε μία σεμνή τελετή, ο Δήμος Μαλεβιζίου, η Τοπική...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έρχεται και πάλι η «Λευκή νύχτα» στα Χανιά – Την Πέμπτη 28 Αυγούστου

Η «Λευκή Νύχτα» δίνει ζωή και χρώμα στην πόλη! Ο...

SOS Τροχαία Εγκλήματα: “η 17η Αυγούστου, ημέρα πένθους για την Κρήτη”

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το τρομακτικό πολύνεκρο δυστύχημα που...

Χανιά: Μικρή αναβολή για την συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου στο Onar Seaside Lounge

Ένα αιφνίδιο τεχνικό πρόβλημα που παρά τις προσπάθειες δεν...

Εορτολόγιο 17 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Κυριακή 17 Αυγούστου, σύμφωνα με το Ορθόδοξο εορτολόγιο...