Γ.ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ: Υποψήφιος με άλλο δημοτικό συνδυασμό; Η επόμενη ημέρα μετά την πολύκροτη παραίτηση…

Ημερομηνία:

Λίγους μήνες μακριά από τις κάλπες που θα αναδείξουν την επόμενη Δημοτική Αρχή και ο Δήμος Ρεθύμνου φαντάζει με ένα διαρκές πεδίο μάχης.  Καθημερινές αντιπαραθέσεις, άλλοτε επίσημες και άλλοτε ανεπίσημες, καθώς πλέον έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Είναι αλήθεια ότι έχουν ειπωθεί και έχουν γραφεί πολλά τις τελευταίες μέρες με αποκορύφωμα τις καταγγελίες περί «εκλογικού bullying» και πιέσεων, που σύμφωνα με τον ίδιο, δέχτηκαν όσοι υπέγραψαν πρόσφατη ανακοίνωση του υπό σύσταση συνδυασμού. Πιέσεις που τον οδήγησαν σε παραίτηση. Ο λόγος φυσικά για τον πολιτικό μηχανικό, κ. Γιώργο Ταταράκη.

Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102, 4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, επιχειρήσαμε να δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που προκύπτουν αυθόρμητα μέσα από τις διαδοχικές ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, συζητώντας παράλληλα και για τα σενάρια εκείνα που τον θέλουν υποψήφιο σε κάποιο από τα υπάρχοντα ψηφοδέλτια.

  • Αυτοδιοικητική κίνηση «Επόμενη Μέρα» – Από τις ανακοινώσεις, τις θέσεις και το όραμα στην παραίτηση, τις καταγγελίες και το «εκλογικό bullying».
  • Ποιοι είναι οι λόγοι που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει; Οι καταγγελίες για μεθοδεύσεις, η δημοσιοποίηση ονομάτων και οι περίφημες «Δηλώσεις διάψευσης» .
  • Κομματικές στηρίξεις και το μεγάλο στοίχημα αυτών των εκλογών – Θα είναι υποψήφιος με κάποιο δημοτικό συνδυασμό;
  • Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής – τα μεγάλα προβλήματα που παραμένουν και το όραμα για το Ρέθυμνο.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη :

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επιστημονική συνεργασία Δήμου Ρεθύμνης και ΕΛΜΠΕΠΑ για...

Οι κίνδυνοι οι οποίοι απορρέουν από την...

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν....

Επιστημονική συνεργασία Δήμου Ρεθύμνης και ΕΛΜΠΕΠΑ για...

Οι κίνδυνοι οι οποίοι απορρέουν από την...

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Δήλωση της Μαρίας Καναβάκη για την απένταξη του ΠΣΚΗ

Για την απένταξη του ΠΣΚΗ η Δημοτική Παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ...

Δήμος Ηρακλείου : Ξεκινά το Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2025!

Πρεμιέρα την Τρίτη 17/6 στις 21:00 στην Πλατεία Ελευθερίας Η...

Στο Δημοτικό Συμβούλιο φέρνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου το ζήτημα της απένταξης του ΠΚΣΗ

Ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο...