ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Στόχος του Τριανταφυλλόπουλου η κατασκευή διώξεων…»

Ημερομηνία:

 Νέα βέλη εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Μάκη Τριανταφύλλου, με αφορμή ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου εις βάρος της.

Με νέα τοποθέτησή τους το Σάββατο (2/3), οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «νέα εκτόξευση λάσπης», σημειώνοντας πως στόχος του είναι η κατασκευή διώξεων.

Προσθέτουν δε πως τόσο εκείνος όσο και όσοι πρόθυμα ακολούθησαν αυτή τη λάσπη θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για μια ακόμα φορά ο πολλάκις καταδικασμένος ως εκβιαστής, συκοφάντης, οφειλέτης τραπεζών και ελληνικού δημοσίου, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στοχοποίησε και συκοφαντεί την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τον ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις.

Ουδεμία σχέση έχουν οι άνθρωποι, με όσα τους εμπλέκει ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος και ο ιστότοπος zougla.gr και όσοι πρόθυμα τους ακολούθησαν στην λάσπη.

Όλοι τους θα κληθούν να απολογηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, για αυτή τη νέα προσπάθεια σπίλωσης του Συλλόγου και των ανθρώπων του.

Για άλλη μια φορά σκοπός του είναι να κατασκευάσει διώξεις, προς δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων, στην ελληνική κοινωνία.

Οι φίλαθλοί μας, αλλά και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, αντιλαμβάνονται πλήρως, ότι πρόκειται για ένα ακόμα συμβόλαιο που εκτελεί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έχει ήδη κριθεί ένοχος, για πάρα πολλές υποθέσεις, από την Ελληνική Δικαιοσύνη, χωρίς, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, να έχει αποζημιώσει τους παθόντες, εμφανιζόμενος ως άπορος και αγνώστου διαμονής άτομο.

Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι το αν θα τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του, αλλά το πότε και ποιοί άλλοι θα κάθονται μαζί του στο εδώλιο του κατηγορουμένου!!!».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Financial Times: «Οι μεγάλες πυρκαγιές αποκαλύπτουν το...

Το δημοσίευμα των Financial Times με αφορμή τη μεγάλη...

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Αυξάνονται τα εισοδηματικά...

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, προσφέροντας...

Financial Times: «Οι μεγάλες πυρκαγιές αποκαλύπτουν το...

Το δημοσίευμα των Financial Times με αφορμή τη μεγάλη...

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Αυξάνονται τα εισοδηματικά...

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, προσφέροντας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απογειώνεται το «Ν. Καζαντζάκης»: Άνοδος 5% στην επιβατική κίνηση το επτάμηνο

Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου διακινήθηκαν πάνω από 66.000...

Αγωνία στο Ηράκλειο: 9χρονο αγόρι τραυματίστηκε στο κεφάλι από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση

Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε κατασκήνωση του...

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Αυξάνονται τα εισοδηματικά κριτήρια – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, προσφέροντας...