Σταμάτησαν οι έρευνες για τον 64χρονο Πολωνό

Σταμάτησαν οι έρευνες για τον 64χρονο Πολωνό. Σταμάτησαν επισήμως οι έρευνες για τον αγνοούμενο Πολωνό στις 8:30 χθες το βράδυ…

Σταμάτησαν επισήμως οι έρευνες για τον αγνοούμενο Πολωνό στις 8:30 χθες το βράδυ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναχώρησε από την Κρήτη και η κόρη του αγνοούμενου Αντρέι Βέμπερ, επιστρέφοντας στην πατρίδα της.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΛ.ΑΣ τον αναζητούσαν τον 64χρονο περιηγητή από τις 14 Απριλίου από τη Σούγια μέχρι και τα Σφακιά.

Θυμίζουμε ότι στην έξοδο του φαραγγιού της Τρυπητής είχε εντοπιστεί η σκηνή και τα προσωπικά του αντικείμενα, εκτός του κινητού του τηλεφώνου.

Η τελευταία του επικοινωνία με την οικογένειά του είχε γίνει τη Δευτέρα 8 Απριλίου και ενώ έπρεπε να επιστρέφει στην Κρακοβία, δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο από το αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης» των Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, ο αγνοούμενος έφτασε στα Χανιά το Σάββατο 6 Απριλίου. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ και μετακινήθηκε στη Σούγια με σκοπό να περιηγηθεί τους ορεινούς όγκους στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων.

Όπως προκύπτει από την τελευταία του επικοινωνία με συγγενικά του πρόσωπα, σχεδίαζε να επισκεφτεί και τη Γαύδο. Ωστόσο, από τις 8 Απριλίου, κάθε επαφή χάνεται και ο 64χρονος Βέμπερ δεν έκανε ποτέ το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι του.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.