Ρωσία: 13 νεκροί και πολλοί τραυματίες από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους

Ημερομηνία:

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών, από τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας.

Στους 13 ανέρχονται οι νεκροί από την πυρκαγιά και την αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε σήμερα ένα αεροσκάφος της εταιρείας Aeroflot στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, μετέδωσε το πρακτορείο Tass επικαλούμενο ιατρικές πηγές.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν, έξι τραυματίστηκαν. Ένας αριθμός επιβατών αγνοείται», είπε η πηγή αυτή.

Το πλήρωμα του Sukhoi Superjet 100, που επρόκειτο να πραγματοποιήσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για το Μουρμάνσκ, επιβεβαίωσε ότι λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του χτυπήθηκε από κεραυνό, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τα όργανα του.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αεροπλάνο χτύπησε δύο φορές στον διάδρομο κατά την προσγείωσή του», είπε ένας εκπρόσωπος των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της Ρωσίας.

Η εταιρεία Aeroflot στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση SU 1492 “επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους” και ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε έχει πλέον κατασβεστεί. “Προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια σε όσους την χρειάζονταν”, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι έχει ήδη συσταθεί μία επιτροπή για να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

νεκρόςτραυματίες

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σύγκρουση τρένων στη Βρετανία – Σκηνές πανικού...

Πηγή σε νοσοκομείο ανέφερε στους Times ότι οι τραυματίες...

Στ’ Ανώγεια τα Ελληνικά και Κυπριακά Γεωπάρκα...

Ξεκινάει αύριο Πέμπτη το 6ο Συνέδριο. Στ’ Ανώγεια ξεκινά αύριο...

Σύγκρουση τρένων στη Βρετανία – Σκηνές πανικού...

Πηγή σε νοσοκομείο ανέφερε στους Times ότι οι τραυματίες...

Στ’ Ανώγεια τα Ελληνικά και Κυπριακά Γεωπάρκα...

Ξεκινάει αύριο Πέμπτη το 6ο Συνέδριο. Στ’ Ανώγεια ξεκινά αύριο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μερομήνια: Τι «δείχνουν» για τον καιρό του καλοκαιριού

Στο προσκήνιο επιστρέφουν τα Μερομήνια, η παραδοσιακή λαϊκή μέθοδος...

Συντάξεις ελεύθερων επαγγελματιών: Ποιοι μπορούν να φύγουν πριν από τα 67

Περισσότεροι από 50.000 ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται σήμερα ένα βήμα...

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Περισσότεροι δικαιούχοι, αυξημένα εισοδηματικά όρια και στήριξη σε ΑμεΑ

Το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027» παρουσιάζει το...