Εδώ βρέθηκε η σορός της Αμερικανίδας βιολόγου

Ημερομηνία:

Μια τρύπα καλυμμένη από βλάστηση σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τον κοντινότερο αγροτικό δρόμο δεν προϊδεάζει την τραγωδία που διαδραματίστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Μια τρύπα που οδηγεί σε δαιδαλώδη τούνελ  – απομεινάρια από τη γερμανική κατοχή της Κρήτης.

Μέσα σε αυτά τα τούνελ βρέθηκε και ανασύρθηκε νεκρή η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton.

Για να φτάσει κάποιος στην είσοδο της τεχνητής σπηλιάς χρειάζεται να ανέβει σε ένα μικρό ύψωμα λίγων μέτρων, για να δει να ξεπροβάλει μπροστά του η είσοδος.

Η σπηλιά δεν βρίσκεται στο ίδιο υψόμετρο με την είσοδό της αλλά βαθαίνει απότομα. Μόλις εισέλθει κάποιος στο εσωτερικό της διαπιστώνει ότι ξεδιπλώνεται μπροστά του ένα σκοτεινό δαιδαλώδες τούνελ, σαν μικρός λαβύρινθος που οι “διάδρομοί” του εκτείνονται σε απόσταση και βάθος.

Η σπηλιά είναι τελείως σκοτεινή. Μόνο ρίχνοντας φως μπορεί κάποιος να δει τις σπηλαιώσεις και τις “διακλαδώσεις” της.

Στα χωράφια έξω από την είσοδο έχουν πλέον απομείνει τα υλικά που χρησιμοποίησαν το κλιμάκιο του εγκληματολογικού που ερεύνησε εξονυχιστικά την περιοχή για την πιθανή ανθρωποκτονία και οι άντρες της 3ης ΕΜΑΚ που ανέλαβαν το δύσκολο έργο ανάσυρσης της σορού από βάθος περίπου 60 μέτρων.

Βίντεο/Φωτορεπορτάζ: Τώνια Λιοδάκη

Πηγή flashnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φοιτητική αλληλεγγύη στην πράξη: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χανίων &...

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σειρά φιλανθρωπικών και κοινωνικών...

Δήμος Χανίων:Σε εξέλιξη οι εργασίες μόνωσης της...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνωσης της στέγης του...

Φοιτητική αλληλεγγύη στην πράξη: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χανίων &...

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σειρά φιλανθρωπικών και κοινωνικών...

Δήμος Χανίων:Σε εξέλιξη οι εργασίες μόνωσης της...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνωσης της στέγης του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θετική γνωμοδότηση για δύο μεγάλες τουριστικές επενδύσεις σε Λασίθι και Ηράκλειο

Υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Νίκου Ξυλούρη συνεδρίασε...