Ρέθυμνο:Συνέχισης εργασιών αποκατάστασης ζημιών σε δημοτικό δρόμο στο Κάτω Μαλάκι

Ημερομηνία:

H Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης ενημερώνει τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς στην περιοχή Κάτω Μαλάκι ότι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου χειμώνα, θα συνεχιστούν τις επόμενες τρεις ημέρες, μετά τη σύντομη διακοπή τους λόγω τους εορτασμού της Ι.Ν Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού, στον Οικισμό.
Ως εκ τούτου, ο δημοτικός δρόμος που περιλαμβάνεται από το Μονοπάρι μέχρι το Κάτω Μαλάκι θα παραμείνει κλειστός από Τρίτη 7 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, οπότε και θα παραδοθεί κε νέου ο δρόμος στην κυκλοφορία .
Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω του δρόμου που διέρχεται από τον Οικισμό Αγκουσελιανά.
Παρακαλούμε τους κατοίκους και οδηγούς, να δείξουν κατανόηση και να σεβαστούν τη σχετική σήμανση που θα τοποθετήσει ο ανάδοχος εργολάβος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Παρουσίαση του βιβλίου «Μέση Ανατολή. 1945-2025, Η...

παρουσίαση του βιβλίου «Μέση Ανατολή. 1945-2025, Η τυραννία των...

Ρέθυμνο: «Έφυγε» ένας άνθρωπος της προσφοράς –...

Βαθιά θλίψη στο Ρέθυμνο για τον 45χρονο πατέρα δύο...

Ρέθυμνο:Παρουσίαση του βιβλίου «Μέση Ανατολή. 1945-2025, Η...

παρουσίαση του βιβλίου «Μέση Ανατολή. 1945-2025, Η τυραννία των...

Ρέθυμνο: «Έφυγε» ένας άνθρωπος της προσφοράς –...

Βαθιά θλίψη στο Ρέθυμνο για τον 45χρονο πατέρα δύο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εκλογές πριν ή μετά τη ΔΕΘ; Το παρασκήνιο και τα σενάρια

Κερδίζει έδαφος το σενάριο που θέλει τις βουλευτικές εκλογές...

Τέμπη: Αρχίζει η δίκη – Το κλίμα έντασης, η ευθύνη των δικαστών

Οι βαρύτατες κατηγορίες, οι πολιτικές και οι ποινικές ευθύνες...