Ηράκλειο : Ημέρες Ενέργειας 2019: Ενημέρωση για την εξοικονόμηση ενέργειας σε χώρους κατοικιών

Ημερομηνία:

Με το σύνθημα «Ηράκλειο: σταθερά βήματα για μια βιώσιμη πόλη», ο Δήμος Ηρακλείου ξεκινά τις Ημέρες Ενέργειας 2019, μία πρωτοβουλία που αφορά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα ενέργειας. Στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, οι πολίτες προσκαλούνται να ενημερωθούν από μια εξειδικευμένη ομάδα, για την υλοποίηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας στους χώρους κατοικιών τους καθώς και σε χώρους που διατίθενται για βραχυπρόθεσμη και μακροχρόνια μίσθωση.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων ενημέρωσης, οι πολίτες του Ηρακλείου θα λάβουν πληροφορίες για τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας εντός της κατοικίας τους καθώς και συμβουλές για το πώς θα αναβαθμιστεί η εμπορικότητα της σε περιπτώσεις μίσθωσης.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στη Λότζια, ώρες 10.00-13.00 & 17.00-20.00 και περιλαμβάνουν ενημέρωση του κοινού, συμπλήρωση αιτήσεων συμμετοχής για την ενεργειακή επιθεώρηση κατοικιών και διαμερισμάτων, διανομή αναμνηστικού υλικού και μουσικές εκδηλώσεις.

Οι Ημέρες Ενέργειας 2019 διοργανώνονται από τον Δήμο Ηρακλείου με συνεργαζόμενους φορείς το Ενεργειακό Cluster Κρήτης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λευτέρης Αυγενάκης «Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας...

Ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, παρευρέθηκε...

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον εορτασμό του προστάτη...

Με αφορμή τη σημερινή εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προστάτη...

Λευτέρης Αυγενάκης «Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας...

Ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, παρευρέθηκε...

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον εορτασμό του προστάτη...

Με αφορμή τη σημερινή εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προστάτη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Έρχονται νωρίτερα τα χρήματα – Δείτε πότε πληρώνεστε

Από το απόγευμα της Τρίτης 24 Νοεμβρίου αναμένεται να...

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: Εντοπίστηκε βαλίτσα με σορό άνδρα

Μακάβριο εύρημα στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Αθήνα Μέχρι στιγμής παραμένει...

Παιδικός κουμπαράς: Κρατική ενίσχυση έως 1.200 ευρώ ετησίως – Δείτε πώς θα εφαρμοστεί

Ατομικός Επενδυτικός Λογαριασμός Ανηλίκων με κρατική συμμετοχή ίση με...

Ελ Νίνιο: Πώς θα επηρεάσει τον φετινό ελληνικό χειμώνα – Κλιματικές διαφορές στο Ιόνιο

Ελ Νίνιο και οι κλιματικές επιπτώσεις του στην Ελλάδα,...