«Φωτιά» η έκθεση της αστυνομίας για τον ΠΑΟΚ, ακρωτηριασμός χεριού οπαδού 

Ημερομηνία:

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κρύψει τι ακριβώς έγινε στην Τούμπα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Αρη, όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η έκθεση της αστυνομίας εκθέτει όσους… ευαγγελίζονταν «μια ωραία ατμόσφαιρα», δηλαδή την επίσημη ΠΑΕ, όπως και ανθρώπους του που αμφισβήτησαν τις καταγγελίες του Αρη. Αυτούς που έγιναν… σημαιοφόροι της δήθεν εξυγίανσης, όμως δημιουργούν συνθήκες ζούγκλας στο γήπεδό τους.

Όσον αφορά στην έκθεση της αστυνομίας αποκορύφωμα αποτελεί ότι αναγράφεται μέχρι και ο ακρωτηριασμός δυο δακτύλων του αριστερού του χεριού ενός οπαδού που στο 70’ του αγώνα προσπάθησε να απομακρύνει κροτίδα που πέταξε άλλος οπαδός, η οποία εξερράγη στο χέρι του. Ο οπαδός, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας, μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξε τραυματισμός και δεύτερου οπαδού, αυτός τραυματίστηκε στο κεφάλι από επίθεση άλλου οπαδού, έξω από τη θύρα 4 της Τούμπας που επίσης διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. γράφει και για τα δυο «ντου» οπαδών του ΠΑΟΚ «στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο» στο 87’ και στο 97’. Για το 87ο λεπτό γράφει ότι εισήλθαν είκοσι άτομα και για το 97ο ότι εισήλθαν άλλοι είκοσι που έφτασαν μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες.

Ακόμη, αναγράφονται λεπτομερώς οι δεκάδες πυρσοί που άναβαν και τα βεγγαλικά που πετούσαν σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα.

Κι όμως, οι κανονισμοί της… εξυγίανσης προβλέπουν μόνο πρόστιμο για αυτά τα αίσχη!

Στη… σέντρα και από τον Σιδηρόπουλο

Πλέον όλη η Ελλάδα γελάει με τον ΠΑΟΚ και τους παράγοντές του. Διαφήμιζαν ότι δεν έγινε τίποτα μεμπτό στο ντέρμπι με τον Αρη, όμως μετά την αστυνομία τους «καίει» μέχρι και ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου). Ο διαιτητής του αγώνα αναφέρει στο φύλλο αγώνα την εισβολή 30 οπαδών και στην προσωρινή διακοπή του ματς για 2’, προκειμένου να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα, αν και δεν είναι τόσο αναλυτικός όσο η αστυνομία. Πάντως, ο Σιδηρόπουλος όφειλε να πάει στα αποδυτήρια επειδή δεν είναι συνηθισμένο να μπαίνει κόσμος στο γήπεδο.

Επίσης, ο Σιδηρόπουλος δεν γράφει αναλυτικά και για αντικείμενα (κουτάκια μπύρας) και τις κροτίδες που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έριχναν ανά τακτά διαστήματα.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι viral Κρητικές γιαγιάδες ξαναχτυπούν και τα...

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποτυγχάνει να καταλάβει την κρητική νοοτροπία,...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 35-24: Σαρωτικοί οι «ερυθρόλευκοι»,...

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη νέα σεζόν με τον καλύτερο...

Οι viral Κρητικές γιαγιάδες ξαναχτυπούν και τα...

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποτυγχάνει να καταλάβει την κρητική νοοτροπία,...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 35-24: Σαρωτικοί οι «ερυθρόλευκοι»,...

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη νέα σεζόν με τον καλύτερο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιατί το μυαλό μας «κολλάει» στο χειρότερο σενάριο;

Όταν κάτι δεν μας πάει όπως το θέλουμε, αμέσως...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου,...

Ενεργειακή κρίση: Πότε έρχονται οι επιδοτήσεις σε καύσιμα και θέρμανση – Όλα τα μέτρα και το χρονοδιάγραμμα

Οι σχετικές ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών αναμένονται στις...

Έρχονται αυξήσεις στα κόμιστρα ταξί – Σε ποιες περιπτώσεις θα ακριβύνουν έως και 15 ευρώ

Αμετάβλητη θα παραμείνει η βασική ταρίφα (μονή και διπλή)...