Σούπερ Λίγκα 2: Συνάντηση με τον Αυγενάκη για τα τηλεοπτικά

Συνεχίζεται η προσπάθεια της Σούπερ Λίγκας 2 να βρεθεί λύση στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Στη συνάντηση που είχαν με τον Αυγενάκη υπήρξε διάθεση για να βρεθεί λύση.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Α2/Β’ Εθνικής, Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας 1, Μηνά Λυσάνδρου, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, τον μεγαλομέτοχο των Χανίων, Αντώνη Ροκάκη και το νομικό σύμβουλο της κρητικής ΠΑΕ, Άρη Λυχναρά.

Το σημαντικότερο που βγήκε από την συνάντηση τους ήταν ότι κλείστηκε άμεσα το ραντεβού με την ΕΡΤ και έτσι την Τρίτη (1/10) ο πρόεδρος της Ένωσης Α2/Β’ Εθνικής Λεωνίδας Λεουτσάκος θα συναντηθεί στις 13:00 στο Ραδιομέγαρο με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Γιώργο Γαμπρίτσο. Παρών στη συνάντηση θα είναι και οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΕ Χανιά.

Εκεί θα μιλήσουν προκειμένου να δοθεί λύση στο «καυτό» ζήτημα με τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας 2 και το πρωτάθλημα να μην διακοπεί όταν δεν έχει μόλις λίγα 24ωρα που ξεκίνησε.

Εν κατακλείδι και ο ίδιος ο Αυγενάκης έδειξε διάθεση να βρεθεί λύση και υποσχέθηκε και ο ίδιος από την πλευρά του να κάνει ότι μπορεί για το θέμα. Δεν αποκλείεται πάντως το όλο θέμα να φτάσει μέχρι και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και να είναι εκείνος που θα αποφασίσει για την λύση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.