Χανιά : Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Ημερομηνία:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, πραγματοποίησε Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνός, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιότατο Πρωτοσύγκελο, κ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Διευθυντή του «Ράδιο Μαρτυρία», κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη, όπως και από ιερείς της Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, τονίστηκε για άλλη μια φορά η άριστη συνεργασία μεταξύ της Μητροπόλεως και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Ο επικεφαλής της τοπικής μας Εκκλησίας τόνισε χαρακτηριστικά ότι με την ευλογία του Θεού θα ξεπεραστούν όποια προβλήματα προκύψουν, σε πνεύμα συνεννόησης.

Ο κ. Καλογερής ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο και στο πρόσωπό του, όλους τους ανθρώπους της εκκλησίας στα Χανιά, που με το διακριτικό, αλλά πλούσιο κοινωνικό τους έργο, ανακουφίζουν πλήθος συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Διαβεβαίωσε επίσης τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου ότι θα έχει τη στήριξη του για να συνεχίσει την αποστολή και το θεάρεστο έργο του.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την επίσκεψή του, καθώς και για τις ευχές του για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Πλατανιά:Συνεχίζονται οι παράλληλες εκδηλώσεις για τη...

Συνεχίζονται οι παράλληλες εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης,...

Το πλήρες Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για το...

Κεντρικό θέμα: «Το σπίτι μας, ο πλανήτης» Τρίτη 24 Ιουνίου:...

Δήμος Πλατανιά:Συνεχίζονται οι παράλληλες εκδηλώσεις για τη...

Συνεχίζονται οι παράλληλες εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης,...

Το πλήρες Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για το...

Κεντρικό θέμα: «Το σπίτι μας, ο πλανήτης» Τρίτη 24 Ιουνίου:...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καθηλωμένοι οι πραγματικοί μισθοί εδώ και 15 χρόνια

Ο πραγματικός μισθός είναι το ποσό που απομένει μετά...

Η Ελλάδα χάνει 30% νερό από τα συστήματα ύδρευσης

Ο ΟΟΣΑ ζητά άμεσες ενέργειες για την αναπλήρωση των...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λέει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το ευρωπαϊκό πρόστιμο “μαμούθ”

«Δεν υπήρξε δόλος αλλά διοικητικές αστοχίες». Σύμφωνα με πηγές του...