Αλέξης Τσιπρας από το Ρέθυμνο : Να φέρουμε το λαό στην εξουσία

Ημερομηνία:

Το μήνυμα “να φέρουμε το λαό στην εξουσία” πρόβαλε ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου το μεσημέρι:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός από μέλη της παράταξης ενώ τον συνόδευαν ο πρώην υπουργός και Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Ανδρέας Ξανθός  και το μέλος της γραμματείας της Προοδευτικής Συμμαχίας και στέλεχος του κόμματος κ. Θεόδωρος Δουλουμπέκης.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων ότι: “Εμείς δεν είχαμε χορηγούς. Είχαμε μαζί μας τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους” για να καλέσει του Κρήτες σε νέο αγώνα “Θέλουμε να επιστρέψουμε για να φέρουμε το λαό στην εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει ένα πλατύ λαϊκό κόμμα. Αυτή την προσπάθεια ξεκινάμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς δεν είναι ο Τσίπρας και οι βουλευτές. Και σας ζητάμε να τον πάρετε στα χέρια σας.”

Αναφερόμενος στα ζητήματα του νησιού είπε μεταξύ άλλων πως “Η Κρήτη τα τελευταία 4 – 5 χρόνια διπλασίασε την απορροφητικότητα της σε σχέση με τα έτη ’10-’14, κι αυτό μέσα σε δύσκολες συνθήκες” για να συνεχίσει, ότι “είναι μεγάλη η υποτίμηση της Κρήτης τα τελευταία σαράντα χρόνια. Εμείς ξεμπλοκάραμε τις διαδικασίες του ΒΟΑΚ. Ξεκινήσαμε τη διαγωνιστικό διαδικασία. Η νέα κυβέρνηση βάζει σχέδιο αυτό στο ψυγείο. Να μην τολμήσουν να ξαναμπλοκάρουν το έργο. Το έργο δεν πρέπει να γίνει με διόδια. Η πολιτεία το χρωστάει στους κρητικούς. Θα μας βρουν απέναντι τους αλλά όχι μόνο εμάς ολόκληρο τον κρητικό λαό.”  Τόνισε δε, ότι “Προχωρήσαμε την ηλεκτρική διασύνδεση. Βάλαμε την Κρήτη στον ενεργειακό χάρτη.”

Τέλος ο κ. Τσίπρας απηύθυνε ειδική πρόσκληση στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα για να τονίσει: “Μαζί να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα ώστε η Ελλάδα της παραγωγής, ιδιαίτερα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αυτού του τόπου, να έχουν το μέλλον που τους αξίζει.”

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Το καλοκαίρι ξεκίνησε στον Μυλοπόταμο… με μουσική,...

Η αυλαία του Θερινού Φεστιβάλ Μυλοποτάμου 2025 άνοιξε χθες...

Μουσική Εκδήλωση για την Εορτή της Πεντηκοστής...

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ...

Ρέθυμνο:Το καλοκαίρι ξεκίνησε στον Μυλοπόταμο… με μουσική,...

Η αυλαία του Θερινού Φεστιβάλ Μυλοποτάμου 2025 άνοιξε χθες...

Μουσική Εκδήλωση για την Εορτή της Πεντηκοστής...

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Καλλιεργούσαν με φροντίδα και επιμέλεια κάνναβη μέσα σε γλάστρες

Σύλληψη 2 ημεδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί...

Πανεπιστήμιο Κρήτης : “40 Χρόνια CSD, 40 χρόνια Πληροφορική στην Ελλάδα”

Επακολούθησε επίσκεψη και περιήγηση σε Ερευνητικά Εργαστήρια του ΙΠ-ΙΤΕ...

Ημερίδα του Δήμου Χανίων : «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ευκαιρίες και Απειλές»

«Τεχνητή Νοημοσύνη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Ευκαιρίες και Απειλές»: Ημερίδα...