Γιούχτας:«διαμαρτυρόμαστε για τις διαιτησίες στον «κρητικό όμιλο» το κακό έχει παραγίνει»

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση Γιούχτα για τη διαιτησία

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γιούχτας για τις διαιτησίες της φετινής χρονιάς,όπου το κακό έχει παραγίνει όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. ΓΙΟΥΧΤΑ ΑΡΧΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Φτάνει πια! Στον Γιούχτα δεν συνηθίζουμε να διαμαρτυρόμαστε για τις διαιτησίες όμως στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον λεγόμενο και «κρητικό όμιλο» το κακό έχει παραγίνει. Αφουγκραζόμενοι την οργή και την αγανάκτηση του φίλαθλου κόσμου μας, εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τα συνεχιζόμενα διαιτητικά σφάλματα εις βάρος της ομάδας μας, τα οποία μας στερούν βαθμούς αλλά μας υποχρεώνουν και σε απώλειες ποδοσφαιριστών σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα.
Η σημερινή διαιτησία στον αγώνα με τον Πανακρωτηριακό (Ραφαήλ Σταυρουλάκης της Ένωσης Ρεθύμνου) αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αποβάλλοντας με εντελώς άδικη και αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας Σενάντ Μπάιριτς και υποχρεώνοντάς μας να αγωνιστούμε με 10 παίκτες σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.
Αυτή η απόφαση αποτελεί το αποκορύφωμα μιας σειράς διαιτητικών σφαλμάτων με ακυρώσεις γκολ με ανύπαρκτα οφσάιντ, πέναλτι που θα έπρεπε να έχουν δοθεί, άδικες αποβολές σε προηγούμενα ματς.
Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τη διαιτησία και ευελπιστούμε σε δικαιότερες διαιτησίες στο μέλλον για το καλό του κρητικού ποδοσφαίρου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κωνσταντίνος Τζολάκης: «Ολυμπιακέ μου, αυτό είναι το...

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη,...

Το απίθανο σόου στο MetLife Stadium πριν...

Διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο των social media και...

Κωνσταντίνος Τζολάκης: «Ολυμπιακέ μου, αυτό είναι το...

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη,...

Το απίθανο σόου στο MetLife Stadium πριν...

Διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο των social media και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για την περίοδο της πανδημίας

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανοιχτή από σήμερα η πλατφόρμα για αποζημιώσεις σε τρεις κατηγορίες παραγωγών

Πρόκειται για καλλιέργειες που υπέστησαν ζημιές από ακραία καιρικά...