Επανεξελέγη ο Θάνος Τζήμερος πρόεδρος στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.

Ημερομηνία:

Το 2ήμερο συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Νοεμβρίου στον πολυχώρο “ΑΘΗΝΑΪΣ” εξέλεξε νέα όργανα του κόμματος: το Πολιτικό Συμβούλιο, την Εθνική Επιτροπή και την Ελεγκτική Αρχή και επανεξέλεξε τον ιδρυτή, Θάνο Τζήμερο για τρίτη συνεχή θητεία στη θέση του προέδρου με 94,8 % έναντι 5,2% του άλλου υποψηφίου Γιώργου Χαϊδόπουλου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το απόγευμα του Σαββάτου η ομιλία του Αλέξανδρου Νίκλαν για το τι συμβαίνει αλλά και το τι θα βιώσουμε σε μικρό βάθος χρόνου από την παράνομη μετανάστευση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα δύο πάνελς που διοργανώθηκαν την Κυριακή με προσωπικότητες του ευρύτερου φιλελεύθερου και πατριωτικού χώρου.
Στην πρώτη ενότητα, η κα Μιράντα Ξαφά και ο κος Γιώργος Μπήτρος παρουσίασαν τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας, υπογραμμίζοντας τις εγγενείς στρεβλώσεις του ελληνικού πολιτικού συστήματος που ευθύνονται για την παράταση της κρίσης και απάντησαν σε ερωτήσεις των παρισταμένων. Επίσης, οι δημοσιογράφοι κύριοι Θανάσης Παπανδρόπουλος, Κώστας Στούπας και Σακελλάρης Σκουμπουρδής συζήτησαν με τον Θάνο Τζήμερο θέματα της φιλελεύθερης ατζέντας.
Στο δεύτερο πάνελ ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, κος Φαήλος Κρανιδιώτης και ο εκπρόσωπος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών κος Ραφαήλ Καλυβιώτης συζήτησαν με τον Θάνο Τζήμερο για την έννοια του έθνους και τη λειτουργία του σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Συμφώνησαν πως το μέλλον της χώρας και η φυσιογνωμία της Ευρώπης απειλείται από την εισβολή του Ισλάμ, το οποίο ενώ παρουσιάζεται ως θρησκεία, είναι στην πραγματικότητα ένας πολιτικός, νομικός και στρατιωτικός μηχανισμός με στόχο την άλωση της Ευρώπης εκ των έσω.

Το συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ τίμησε με την παρουσία του ο κος Στέφανος Μάνος ο οποίος ως πρόεδρος της Δράσης είχε συνεργαστεί με τον Θάνο Τζήμερο στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

Το συνέδριο, που έγινε ταυτόχρονα με φυσική και διακτυακή παρουσία, παρακολούθησαν περισσότερα από 1000 μέλη του κόματος. Όλες οι ψηφοφορίες ήταν ηλεκτρονικές με χρήση του συστήματος “Ζευς” που ανέπτυξαν Έλληνες πανεπιστημιακοί. Τα μέλη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ψήφιζαν από κάθε γωνιά της γης, με τα αποτελέσματα να εμφανίζονται σχεδόν αμέσως. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ χρησιμοποιεί, από το 2012, την Πληροφορική σε όλες τις δραστηριότητές της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Άλλη μία κρίση...

Στην... Κόλαση της Μέσης Ανατολής αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Άλλη μία κρίση...

Στην... Κόλαση της Μέσης Ανατολής αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έναρξη της περιόδου δακοκτονίας έτους 2025 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Εν όψει της έναρξης περιόδου δακοκτονίας έτους 2025, από...

Χανιά:Επιμορφωτική ημερίδα «Χτίζοντας Κοινότητες Μάθησης-Μαθαίνοντας Μαζί Οι εκπαιδευτικοί σε δράση»

«Χτίζοντας Κοινότητες Μάθησης-Μαθαίνοντας Μαζί: Οι εκπαιδευτικοί σε δράση» Με ιδιαίτερη...

Ηράκλειο:Δήλωση της Μαρίας Καναβάκη για την απένταξη του ΠΣΚΗ

Για την απένταξη του ΠΣΚΗ η Δημοτική Παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ...