Νίκη-ανάσα για τον Εργοτέλη

Πρώτη ήττα για την Παναχαϊκή και τρίτη σερί εντός έδρας νίκη για τον Εργοτέλη με 2-1. Έναν αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με βαθμολογική ανάσα για αυτόν.

Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 17’. Πιο συγκεκριμένα ο Μπουρσέλης με ωραία κάθετη βρήκε τον Ροβίθη ο οποίος με ένα πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σούλη, σηκώνοντας μία φανέλα του μεγάλου απόντα Μπαράτα που απουσίαζε λόγω του θανάτου του πατέρα του.

Στο 28’ η ομάδα του Ταουσιάνη έφτασε και στο 2-0 όταν σε ιδανική επίθεση που ξεκίνησε πάλι από τον Μπουρσέλη, εκείνος με κάθετη βρήκε τον Έφορντ ο οποίος από τα αριστερά έκανε το γύρισμα στον Κουατένγκ με τον Γκανέζο φορ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά και το δεύτερο γκολ του Εργοτέλη, οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά. Τελικά η Παναχαϊκή σκόραρε στο 42’  μετά από φάση διαρκείας. Ο Κολ με σουτ έξω από την περιοχή, είδε τον Κατσιμήτρο να αποκρούει την μπάλα η οποία έφτασε στον Μαυριά που έξυπνα την άφησε για τον Μωραΐτη που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

Κορυφαίοι από πλευράς νικητών ήταν οι Έφορντ, Κουατένγκ, Μπουρσέλης, Προβυδάκης και Μπρους, ενώ για την ομάδα της Πάτρας οι Κολ, Μωραΐτης, Πολίμος και Μαυριάς, ωστόσο δεν στάθηκαν ικανοί για να αποφύγουν την ήττα οι Πελοποννήσιοι.

Κίτρινες: 86’ Πέιος, 86’ Προβυδάκης – 86’ Παπατόλιος.

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Πέιος, Μπρους, Γροντής (67’ Τσέλιος), Μπουρσέλης (77’ Μπουτσάκης), Κουάτενγκ (65’ Σταθόπουλος), Έφορντ, Ροβίθης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Παταπής, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Κολ, Μαυριάς (81’ Λινάρδος), Κυνηγόπουλος (74’ λ.τ. Μασούρας), Μωραΐτης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.