Νίκος Ηγουμενίδης: Θετική η εξέλιξη της ίδρυσης Προξενείου της Μολδαβίας με έδρα την Κρήτη

Ημερομηνία:

Συνάντηση στη Βουλή με τον Πρέσβη της Μολδαβίας στην Ελλάδα κ. Anatolie Vangheli είχε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Με την ιδιότητα του ως Αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Μολδαβίας, ο Νίκος Ηγουμενίδης αναφέρθηκε σε όλες τις προσπάθειες και στη σημασία ίδρυσης Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας με έδρα την Κρήτη.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Ηγουμενίδης σε διαδοχικές συναντήσεις και συνεδριάσεις είχε συζητήσει με τον πρέσβη την προοπτική και όλες τις διαδικασίες για την ίδρυση του επίτιμου προξενείου, αλλά και την σημασία της δικαιοδοσίας στην Περιφέρεια της Κρήτης.

Κατά τη σημερινή εθιμοτυπική συνάντηση στη Βουλή των μελών της Ομάδας Φιλίας με τον πρέσβη της Μολδαβίας, ο Νίκος Ηγουμενίδηςε εξήρε την εξαιρετικά καίρια όλο το τελευταίο διάστημα προσωπική συμβολή του ίδιου του πρέσβη στην ουσιαστική ενίσχυση της Ομάδας Φιλίας, ενώ ο ίδιος ο πρέσβης ευχαρίστησε θερμά τον βουλευτή από τη δική του πλευρά. «Έχουμε πράγματι και συχνή αλλά και ουσιαστική συνεργασία, προωθώντας μια σειρά από τομείς συνεργασίας και εμβαθύνοντας πραγματικά τις διπλωματικές και κοινοβουλευτικές σχέσεις των δύο χωρών», σημείωσε ο Νίκος Ηγουμενίδης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: Έτοιμοι να συμβάλουμε για την ειρήνη...

Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού με σχόλια για τις...

«Μπίμπι αυτή είναι η ευκαιρία σου για...

Ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει ότι τόσο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός...

Μητσοτάκης: Έτοιμοι να συμβάλουμε για την ειρήνη...

Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού με σχόλια για τις...

«Μπίμπι αυτή είναι η ευκαιρία σου για...

Ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει ότι τόσο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μητσοτάκης: Έτοιμοι να συμβάλουμε για την ειρήνη στη Γάζα

Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού με σχόλια για τις...

ΚΑΠ: «Πνίγονται» στη γραφειοκρατία και τα διοικητικά έξοδα οι αγρότες

Τι δείχνουν οι αξιολογήσεις της ΚΑΠ για το μέλλον...

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -80-...