Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Ενίσχυση στον Άρη Ρεθύμνου με Γιώργο Νικηφόρο και Γιώργο Χαριτάκη

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη όπου έκανε δικούς τους,τον Γιώργο Νικηφόρο και τον Γιώργο Χαριτάκη.

Ο Νικηφόρος είναι 17 χρονών μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί σε ΕΑΠ, ΟΦΗ Κ 15, ΑΟ Καλύβου και  Τάλω Μελιδονίου.

Ο Χαριτάκης είναι 27 χρονών επιθετικός και έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Περάματος,Τάλω Μελιδονίου και Τάλω Γαράζου.

Αναλυτικά

Με ιδιαίτερη χαρά η διοίκηση του Άρη Ρεθύμνου ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρονου μεσοεπιθετικός Γιώργου Νικηφόρου. Του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.”

O Γιώργος Νικηφόρος ξεκίνησε από την Ακαδημία της ομάδας ενώ έχει αγωνιστεί και στην ΕΑΠ, ΟΦΗ Κ 15, ΑΟ Καλύβου και στον Τάλω Μελιδονίου.

Με ιδιαίτερη χαρά η διοίκηση του Άρη Ρεθύμνου ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρνου επιθετικού Γιώργου Χαριτάκη του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.”

O Γιώργος Χαριτακης αγωνιζοταν μέχρι τώρα στον Αστέρα Περάματος ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του ΑΟ Καλύβου & Τάλω Μελιδονίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παρθενικό ταξίδι Ηράκλειο – Βόλος: Οι Μινωικές...

Έκτακτη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Ηρακλείου και Βόλου προγραμματίζουν οι...

Τρομερός Καραλής, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο...

Μανόλο πέρασε με την πρώτη τα 6.05μ. Ο Εμμανουήλ Καραλής...

Παρθενικό ταξίδι Ηράκλειο – Βόλος: Οι Μινωικές...

Έκτακτη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Ηρακλείου και Βόλου προγραμματίζουν οι...

Τρομερός Καραλής, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο...

Μανόλο πέρασε με την πρώτη τα 6.05μ. Ο Εμμανουήλ Καραλής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Γκούμας

Βαρύ το κλίμα στο ελληνικό μπάσκετ μετά την είδηση...

Ηράκλειο: Υλοποίησης του σχεδίου Act4All από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου Act4All - «Ενίσχυση...

Στο Στρασβούργο ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση Δ.Σ ΚΕΔΕ.

Στο Στρασβούργο μετέβη ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης προκειμένου...