Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων από την ΕΛ.ΑΣ

Ημερομηνία:

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο και την ασφάλεια τω πολιτών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Συγκεκριμένα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του ενάμισι (1,5) τόνου σε όλο το οδικό δίκτυο του Τμήματος Βόρειου Οδικού Άξονα που διέρχεται από τον Νομό Χανίων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την 06:00 ώρα Κυριακή 05.01.2020 έως και την 24:00 ώρα της Δευτέρας 06.01.2020.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του ενάμισι (1,5) τόνου και λοιπών βαρέων οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την 06:00 ώρα Κυριακή 05.01.2020 έως και την 24:00 ώρα της Δευτέρας 06.01.2020.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου από την χιλιομετρική θέση 106 έως την χιλιομετρική θέση 174 θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του ενάμισι (1,5) τόνου και λοιπών βαρέων οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την 06:00 ώρα Κυριακή 05.01.2020 έως και την 24:00 ώρα της Δευτέρας 06.01.2020.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το Εθνικό Δίκτυο που διέρχεται από τον Νομό Λασιθίου, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του ενάμισι (1,5) τόνου και λοιπών βαρέων οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την 06:00 ώρα Κυριακή 05.01.2020 έως και την 24:00 ώρα της Δευτέρας 06.01.2020

Την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται όλα τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά οχήματα που συνδράμουν στον καθαρισμό του Εθνικού Οδικού Δικτύου, τα φορτηγά αυτοκίνητα ημερησίου- περιοδικού τύπου εφόσον είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μαγειρεύοντας με αγάπη για ανθρώπους που το...

Η Μαρία Βασιλάκη, εμπνεύστρια της εθελοντικής ομάδας «Δίπλα στον...

Φαράγγι της Σαμαριάς: Ανοίγει αύριο και από...

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ανακοινώνει ότι,...

Μαγειρεύοντας με αγάπη για ανθρώπους που το...

Η Μαρία Βασιλάκη, εμπνεύστρια της εθελοντικής ομάδας «Δίπλα στον...

Φαράγγι της Σαμαριάς: Ανοίγει αύριο και από...

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ανακοινώνει ότι,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαγειρεύοντας με αγάπη για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Η Μαρία Βασιλάκη, εμπνεύστρια της εθελοντικής ομάδας «Δίπλα στον...

Στο Ρέθυμνο συνεχίζονται οι “Αρχαιολογικοί Διάλογοι 2025”

Εστιάζοντας στις Χρήσεις του Παρελθόντος στον Λαβύρινθο της «Ανάπτυξης». Οι...

Τουρισμός: Ρεκόρ τουριστικών αφίξεων, αλλά με… περιορισμένα έσοδα

Ο ελληνικός τουρισμός βλέπει αύξηση στις αφίξεις αλλά.... Μπορεί ο...

Φαράγγι της Σαμαριάς: Ανοίγει αύριο και από τις δύο εισόδους

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ανακοινώνει ότι,...