Οριοθέτηση και προθεσμίες για τις πλημμυροπαθείς περιοχές του δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες, που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2019, ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/12811/Α/321 (ΦΕΚ 4873/31-12-2019 τεύχος Β’) και ΑΔΑ: 6Ω3Υ465ΧΘΞ-Κ5Ω, η οποία εκδόθηκε σε συνέχεια της ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/8832/Α325 (ΦΕΚ 4383/29-11-2019 τεύχος Β΄) και ΑΔΑ : 6Β2Γ465ΧΘΞ-Ξ1Α, με την οποία οριοθετούνται οι πληγείσες περιοχές στον Δήμο και καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής (ΣΣ) στους πληγέντες, για την αποκατάσταση ή ανακατασκευή των κτιρίων τους, και ορίζονται οι προθεσμίες και η διαδικασία χορήγησης στεγαστικής συνδρομής (δωρεάν επιχορήγηση και άτοκο δάνειο) για ανακατασκευή, αυτοστέγαση, αποπεράτωση και επισκευή κτιρίων πληγέντων απο τις πλημμύρες.

Σύμφωνα με τις ανωτέρω Κ.Υ.Α., οριοθετούνται ως πληγείσες από τις πλημμύρες, το σύνολο των περιοχών του Δήμου Πλατανιά:

ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Όλη η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Όλη η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

Όλη η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ

Όλη η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Αρμόδια Υπηρεσία για την διαδικασία του έργου της αποκατάστασης των ζημιών των κτιρίων, από τις προαναφερόμενες πλημμύρες, ορίζεται η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-ΚΕ, τέως Υ.Α.Σ.).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αλλά και τους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με το τοπικό γραφείο της ΔΑΕΦΚ-ΤΑΕΦΚ Χανίων, στην Όαση Βαρυπέτρου- Γολγοθά 2 – κτίριο ΟΑΚ στο ισόγειο- τηλ: 2821029287 .

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επίσκεψη του Υπουργού και της Υφυπουργού Μετανάστευσης...

Τα Χανιά επισκέφθηκαν σήμερα ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου,...

Συνάντηση για τη δακοκτονία στην Π.Ε. Χανίων

Συνάντηση με θέμα την καλύτερη προετοιμασία και τον συντονισμό...

Επίσκεψη του Υπουργού και της Υφυπουργού Μετανάστευσης...

Τα Χανιά επισκέφθηκαν σήμερα ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου,...

Συνάντηση για τη δακοκτονία στην Π.Ε. Χανίων

Συνάντηση με θέμα την καλύτερη προετοιμασία και τον συντονισμό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Έμπορος» αρχαιοτήτων 56χρονος – Πουλούσε μέσω social media νομίσματα και αρχαία αντικείμενα

Στη σύλληψη ενός 56χρονου άνδρα στην Αθήνα προχώρησαν αστυνομικοί...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη την Τετάρτη 17 Ιουνίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 17 Ιουνίου,...