Πρόστιμα έως 2.000 ευρώ στις επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τους διανομείς τους

Ημερομηνία:

Τσουχτερά Πρόστιμα έως 2000 ευρώ επέβαλλαν κλιμάκια της επιθεώρησης εργασίας σε επιχειρηματίες που δεν φρόντισαν οι εργαζόμενοι διανομείς να φέρουν τα πράσινα γιλέκα που έχουν δοθεί στις επιχειρήσεις μετά από πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και του ΟΕΒΕΝΗ.

Επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε επισημάνει ο κ. Βοργιάς από την συχνότητα του Politica 89.8, κλιμάκια της Επιθεώρησης Εργασίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις που απασχολούν διανομείς.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βοργιάς είχε αναφέρει πως: “Κλιμάκια της Επιθεώρησης Εργασίας θα πραγματοποιήσουν ελέγχους και θα επιβάλλουν πρόστιμα σε όσους εργοδότες δεν εφαρμόζουν ορθές πρακτικές εργασίας για τους εργαζόμενους διανομείς. Θα ελέγξουν τα κλιμάκια αυτά αν οι εργαζόμενοι, φορούν τα γιλέκα τους, εάν φορούν το κράνος τους και αν οι εργοδότες τηρούν τους κανόνες ασφαλείας των εργαζομένων”

Μετά από αυτά λοιπόν πραγματοποίηθηκαν έλεγχοι σε επιχειρήσεις στους οποίους τα κλιμάκια βεβαίωσαν παραβάσεις με πρόστιμα που φτάνουν έως τα 2.000 ευρώ, για όσες επιχειρήσεις δεν φροντίζουν να φέρουν οι εργαζόμενοι διανομείς το φωσφοριζέ γιλέκο τους ή το κράνος τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης στο κέντρο υγείας Μοιρών...

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή...

Σοκ στο Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός γυναίκας στη Λεωφόρο...

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο 62...

Υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης στο κέντρο υγείας Μοιρών...

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή...

Σοκ στο Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός γυναίκας στη Λεωφόρο...

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο 62...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το φρούτο που ρίχνει σάκχαρο, χοληστερόλη και αδυνατίζει

Το μήλο είναι ένα «όπλο» όταν το εντάξουμε στη...

Υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης στο κέντρο υγείας Μοιρών μετά το αιματηρά γεγονότα στα Βορίζια

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή...

Ξενάγηση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης στο...

Γι’ αυτό δεν υπάρχουν βουνά στη Γη με ύψος μεγαλύτερο από 9.000 μέτρα

Τι αναφέρει καθηγητής γεωλογίας. Το Έβερεστ υψώνεται στα 8.849 μέτρα...