Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρωμένου

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρωμένου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στο Δημοτικό σχολείο Σταυρωμένου ενημερωτική εκδήλωση για την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των οστών.

“Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας και ιδιαίτερα τους γιατρούς, την κυρία Ειρήνη Γεργιανάκη από το Ηράκλειο, ειδικό οικογενειακό γιατρό και πρόεδρο του αντίστοιχου Εθελοντικού Συλλόγου «Αιματοκρήτης» και την κυρία Όλγα Γραφάκου, παιδίατρος και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του συλλόγου «Δότες Ζωής», τον κύριο Σπύρου Γιώργο, για την πολύτιμη βοήθειά του, τον πρόεδρο του Συλλόγου «Θαλασσαιμιας Ηρακλείου-Λασιθίου», κύριο Τσικριτσάκη Νίκο και την παρέα του,για την τιμή που μας έκαναν και ήταν κοντά μας και μοιράστηκαν μαζι μας, τις δυσκολιες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ασθενείς με Θαλασσαιμια.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Δ.Σ και τα παιδιά του συλλόγου, για την βοήθειά τους και τις παράλληλες εγγραφές για δωρεά μυελού των οστών που πραγματοποίησαν. Ευχαριστούμε πολύ τις εκδόσεις Καλαϊτζάκη για την ευγενική χορηγία της αφίσας μάς. Κλείνοντας ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Δότες Ζωής» Κο Νίκο Κουλεντάκη που άκουσε στο κάλεσμα όλων των τοπικών φορέων εδώ και ήταν πάντα διαθέσιμος και συνεργασιμος ώστε να γίνει και στο τόπο μας μια τόσο σημαντική ομιλία που αφορά δυνητικά όλους μας.

“Η σύμπραξη των δύο συλλόγων, «Δότες Ζωής» και «Αιματοκρήτη», μόνο χαμόγελα μπορούν να σκορπούν για το μέλλον της εθελοντικής αιμοδοσίας και όχι μόνο. Προχωράμε ΟΛΟΙ μαζί,για το επιθυμητό αποτέλεσμα. ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα. ΟΛΟΙ οι πάσχοντες συνάνθρωποί μας,να έχουν την ευκαιρία που τους αξίζει,για να χαμογελάσουν ξανά. ΚΑΝΕΝΑΣ θαλασσαιμικός αδερφός μας να μην στερηθεί ξανά,χωρίς ούτε μια μέρα καθυστέρηση,το αίμα μας! Προχωράμε

Νίκος Κουλεντάκης”

Τα σχόλια είναι κλειστά.