Ηράκλειο : Στις εργασίες στον κοινόχρηστο χώρο επί της 62 Μαρτύρων ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Ημερομηνία:

Την πρόοδο των εργασιών διαμόρφωσης του κοινοχρήστου χώρου επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρωί της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον σύμβουλό του Στέλιο Μικράκη, πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο και ενημερώθηκε για την πορεία του έργου από την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη έκταση 3.520,89 τετραγωνικών μέτρων, στην συμβολή της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων με τις οδούς Ιωάννη Σωπασή και Αγίου Θωμά, προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η δημιουργία παιδικής χαράς, μικρής πλατείας με πατημένο χώμα, περιοχής με κερκίδες και παγκάκια, τοποθέτηση υδάτινου στοιχείου με πίδακες νερού, καθώς και φυτεύσεις σημαντικού αριθμού δέντρων, θάμνων και αρωματικών φυτών, ενώ δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία.

Αμέσως μετά την επίσκεψή ο Δήμαρχος δήλωσε: «Δημιουργούμε έναν νέο κοινόχρηστο χώρο πρασίνου και αναψυχής που θα εξυπηρετεί κυρίως το Δειλινό και τα Καμίνια και θα αναβαθμίσει αισθητικά λειτουργικά και περιβαλλοντικά την ευρύτερη περιοχή. Ευελπιστούμε ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, ώστε οι δημότες να μπορούν να απολαύσουν αυτό το σημαντικό έργο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στ. Αρναουτάκης: «Στεκόμαστε ευλαβικά απέναντι στη θυσία...

Η Περιφέρεια Κρήτης τίμησε και φέτος, με σεβασμό και...

«Έρθεις, δεν έρθεις θα σ’ αγκαλιάζω»: Συναυλία...

Στον συναυλιακό χώρο του ΕΛΜΕΠΑ, 26 Αυγούστου 21:30 (ώρα...

Στ. Αρναουτάκης: «Στεκόμαστε ευλαβικά απέναντι στη θυσία...

Η Περιφέρεια Κρήτης τίμησε και φέτος, με σεβασμό και...

«Έρθεις, δεν έρθεις θα σ’ αγκαλιάζω»: Συναυλία...

Στον συναυλιακό χώρο του ΕΛΜΕΠΑ, 26 Αυγούστου 21:30 (ώρα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όταν ο ύπνος «σπάει», ραγίζει και η ψυχική μας υγεία

Ο ύπνος δεν είναι μόνο ανάπαυση – είναι νευροβιολογική...

Αναδρομικά συνταξιούχων: Οριστικοποιήθηκε η καταβολή για 47.000 απόστρατους

Η πληρωμή των αναδρομικών ξεκινά για 47.000 ένστολους συνταξιούχους,...

Η Κρήτη στα… κόκκινα: Σπάει ρεκόρ το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» – Μία πτήση κάθε 2 λεπτά! (vid)

«Σπάει» όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων ετών το Αεροδρόμιο...

Κρήτη: Εκρηκτική άνοδος στις τιμές των κατοικιών – Στο επίκεντρο της επενδυτικής ζήτησης

Στο επίκεντρο της ζήτησης για κατοικίες η Μεγαλόνησος –...