Ηράκλειο : Συνεχίζει την λειτουργία του το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου της Δημοτικής Αρχής για την δημιουργία μιας πόλης ανθεκτικής, με αποτελεσματικές υποδομές κοινωνικής στήριξης και , ανθρωποκεντρικά δομημένη κοινωνική πολιτική, ο Δήμος Ηρακλείου έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα δομών και υπηρεσιών για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Μέρος αυτού του πλέγματος είναι και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο λειτουργεί για το κοινό Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:30 έως τις 14:00, στην οδό Κυδωνίας 7 (κάτω από το Πάρκο Θεοτοκοπούλου), προσφέροντας δωρεάν φάρμακα, σε ωφελούμενους, με κοινωνικά κριτήρια.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο, η λειτουργία του οποίου έχει ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020, δέχεται φάρμακα, παραφαρμακευτικά – υγειονομικά είδη καθώς και ιατρικό εξοπλισμό (π.χ. στρώματα κατακλίσεων, κηδεμόνες, αναπηρικά καροτσάκια κλπ).
Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν , μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 2810-289874 – email: koinonikofarmakeio@heraklion.gr.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πράσινο φως από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου...

Ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας και ο νέος Κανονισμός Άρδευσης...

Εκπρόσωποι του ΟΗΕ στο Δήμο Χερσονήσου ενόψει...

Στο Δημαρχείο Χερσονήσου άρχισε και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση...

Πράσινο φως από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου...

Ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας και ο νέος Κανονισμός Άρδευσης...

Εκπρόσωποι του ΟΗΕ στο Δήμο Χερσονήσου ενόψει...

Στο Δημαρχείο Χερσονήσου άρχισε και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο λογαριασμός του σκανδάλου στους αγρότες – «Ραβασάκια» για επιστροφές ενισχύσεων

Ραβασάκια από ΑΑΔΕ λαμβάνουν αγρότες για αναδρομικές επιστροφές ενισχύσεων...

Παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ρέθυμνο

Στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας που πραγματοποιεί τον Μάιο...

Κρήτη: Στη ΜΕΘ 40χρονος ύστερα από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσηλεύεται 40χρονος από το Μπαγκλαντές,...