Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τις δηλώσεις Βρούτση σχετικά με την απεργία

Ημερομηνία:

Δίπλα στην υπόλοιπη βρώμικη προπαγάνδα της κυβέρνησης, που επιστράτευσε τον κοινωνικό αυτοματισμό και τα γελοία επιχειρήματα περί «υποκίνησης», για τη σημερινή μεγάλη απεργία, ήρθε ο ανεκδιήγητος υπουργός εργοδοσίας, Βρούτσης, να προσθέσει και το εξής: Ότι τάχα με το νόμο Κατρούγκαλου δεν είχαν γίνει απεργίες.

Μπορεί ο κ. Βρούτσης να έχει γίνει ο πιο φανατικός υποστηρικτής του ν. Κατρούγκαλου, την αρχιτεκτονική του οποίου διατηρεί και επεκτείνει, όμως να του θυμίσουμε ότι τότε εργαζόμενοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες, είχαν απαντήσει με μαζικές και επανειλημμένες κινητοποιήσεις και απεργίες.

Το ίδιο θα κάνουν και τώρα για την κατάργηση του ν. Κατρούγκαλου – Βρούτση, όση βρώμικη προπαγάνδα κι αν επιστρατεύσουν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης. Αυτό έδειξαν και οι μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σήμερα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ελλάδα – Ιράν: Οι ιστορικοί δεσμοί και...

Η μέρα μετά τον πόλεμο στην περιοχή θα θυμίζει...

ΠαΣοΚ: Τα πρώτα ονόματα της Κεντρικής Επιτροπής

Η ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής εξελίσσεται σε μαραθώνιο,...

Ελλάδα – Ιράν: Οι ιστορικοί δεσμοί και...

Η μέρα μετά τον πόλεμο στην περιοχή θα θυμίζει...

ΠαΣοΚ: Τα πρώτα ονόματα της Κεντρικής Επιτροπής

Η ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής εξελίσσεται σε μαραθώνιο,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αναβάλλεται το προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο!

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη 1 Απριλίου το...