Ρέθυμνο: Χρηματοδότηση 700.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωση χωμάτινης οδού στο δήμο Ανωγείων

Ημερομηνία:

Στην έγκριση χρηματοδότησης συνολικού ύψους 700.000 ευρώ προέβει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σκοπό τη ασφαλτόστρωση της χωμάτινης οδού που συνδέει τα Ανώγεια με τον οικισμό Λειβάδας Μυλοποτάμου.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Δήμαρχος Ανωγείων, κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης, αναφέρει πως, η ασφαλτόστρωση της μέχρι πρότινος χωμάτινης οδού, που συνδέει τον οικισμό των Ανωγείων με τον όμορο οικισμό της Λειβάδας, σε συνδυασμό με τη κατασκευή των συνοδών έργων, αποτελούν τη μεγαλύτερη οδική παρέμβαση στη γεωργική ζώνη του Δήμου Ανωγείων.

Διαβάστε τη δήλωση του Δημάρχου Ανωγείων, κ. Σωκράτη Σ. Κεφαλογιάννη:

«Η χρηματοδότηση ασφαλτόστρωσης της μέχρι σήμερα χωμάτινης οδού, που συνδέει τον οικισμό των Ανωγείων με τον όμορο οικισμό της Λειβάδας, με την παράλληλη κατασκευή των συνοδών έργων της οδού, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες οδικές παρεμβάσεις στην αγροτική περιοχή του Δήμου μας.

Ο δρόμος αυτός διασχίζει όλο το μήκος του Αγροτικού χώρου και συμβάλει στην γεωργική αναζωογόνηση των περιοχών μας, μιας και θα βελτιώσει την προσβασιμότητα σε αυτές.

Αποτελεί την μεγαλύτερη οδική παρέμβαση στην γεωργική ζώνη, ενώ παράλληλα, το δίκτυο αυτό, μήκος περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων, θα ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα και των κατοίκων του κοντινού οικισμού της Λειβάδας, του όμορου δήμου Μυλοποτάμου, που όλα αυτά τα χρόνια κάνουν χρήση του χωμάτινου οδικού δικτύου.
Ευχαριστώ, τόσο τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, όσο και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για την ανταπόκριση και τη στήριξη τους στις προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος Ανωγείων.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα για τα Ανώγεια και τους συμπολίτες μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Ραντεβού με την Ιστορία και την παράδοση...

Με μεγάλη λαμπρότητα και την προσήκουσα τιμή στον ιστορικότερο...

Βραβείο για την Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και...

Άλλη μια τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Δήμο Ρεθύμνης για...

Ρέθυμνο:Ραντεβού με την Ιστορία και την παράδοση...

Με μεγάλη λαμπρότητα και την προσήκουσα τιμή στον ιστορικότερο...

Βραβείο για την Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και...

Άλλη μια τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Δήμο Ρεθύμνης για...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το φρούτο που ρίχνει σάκχαρο, χοληστερόλη και αδυνατίζει

Το μήλο είναι ένα «όπλο» όταν το εντάξουμε στη...

Υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης στο κέντρο υγείας Μοιρών μετά το αιματηρά γεγονότα στα Βορίζια

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή...

Ξενάγηση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης στο...

Γι’ αυτό δεν υπάρχουν βουνά στη Γη με ύψος μεγαλύτερο από 9.000 μέτρα

Τι αναφέρει καθηγητής γεωλογίας. Το Έβερεστ υψώνεται στα 8.849 μέτρα...