Βασίλης Φεύγας: Οι νησιώτες οφείλουν να απομονώσουν τους πολιτικούς κερδοσκόπους

Ημερομηνία:

Κάποιοι επιχείρησαν να κερδοσκοπήσουν πολιτικά και οι νησιώτες οφείλουν να τους απομονώσουν τόνισε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Στη συνέντευξή του ο κ. Φεύγας τόνισε ότι:

«Οι νησιωτικές μας περιοχές έχουν δεχθεί και διαχειριστεί μεγάλο όγκο μεταναστών και προσφύγων. Δυσανάλογο με το μέγεθος τους και τα μέσα που διέθεταν. Και η αλήθεια είναι ότι έδωσαν παραπάνω από όσα είχαν τη δυνατότητα να δώσουν. Διαχειρίστηκαν μια κρίση ανθρωπιστική, η οποία δημιούργησε κρίση εμπιστοσύνης απέναντι στην κεντρική εξουσία. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κρίση εμπιστοσύνης οφείλεται στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που τους άφησε μόνους. Σήμερα, όμως, που η κυβέρνηση προετοίμασε και θέλει να εφαρμόσει μια διαφορετική πολιτική δεν πρέπει να επιτρέψουμε η κρίση εμπιστοσύνης να οδηγήσει σε αδιέξοδο. Οι νησιώτες οφείλουν να απομονώσουν όσους επιχείρησαν να κερδοσκοπήσουν πολιτικά και να δημιουργήσουν συνθήκες έντασης.»

Αυτή την ώρα επεσήμανε ο κ. Φεύγας όλοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Η χθεσινή συνάντηση τους Πρωθυπουργού με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες των νησιών που πλήττονται από τις μεταναστευτικές ροές διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα και όλοι ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και αποδώσει θετικά αποτελέσματα.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Άλλη μία κρίση...

Στην... Κόλαση της Μέσης Ανατολής αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Άλλη μία κρίση...

Στην... Κόλαση της Μέσης Ανατολής αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Επιμορφωτική και Ενημερωτική Εκδήλωση (Multiplier Event) του Ευρωπαϊκού Έργου GAEA

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο...

Κυριάκος Πιερρακάκης: Η Ελλάδα μπορεί να ηγηθεί στη νέα εποχή της μακροζωίας

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2025 - «Περισσότερα από τα μισά...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών στο Λασίθι

Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό...

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου

Αντικαθιστά τον προηγούμενο ΟΕΥ του 2011, αντιμετωπίζει διαχρονικές δυσλειτουργίες,...