Άρης-ΑΕΚ: Ο παρατηρητής γράφει για χαστούκι του Μελισσανίδη στον Καρυπίδη και για φίλαθλο που έπιασε τον βοηθό από τα γεννητικά όργανα

Ημερομηνία:

Το… χρονικό της ζούγκλας, ή αν προτιμάτε τον επεισοδίων που έγιναν στον ημίχρονο του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου, ΑΕΚ-Αρης 2-1. Στην έκθεση του παρατηρητή αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης χαστούκισε τον πρόεδρο του Αρη, Θόδωρο Καρυπίδη ενώ φίλαθλος έπιασε τα γεννητικά όργανα του βοηθού διαιτητή, που ήταν Πορτογάλος.
Η έκθεση βγήκε στην δημοσιότητα από το Dikografies.blogspot.gr:
-«Κατά την αποχώρηση των διαιτητών στο ημίχρονο προς τα αποδυτήρια βρέθηκαν 2-4 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας χωρίς να φέρουν διαπίστευση ή να έχουν δικαίωμα παραμονής στα αποδυτήρια, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές φωνάζοντας “Why penalty”, “No penalty”, “f@ck you all” και ένας εξ αυτών, όπως μου δήλωσαν οι διαιτητές καθότι εγώ ακολουθούσα λίγα μέτρα πίσω, πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή που βρισκόταν πιο μπροστά και λέγοντας του “I’m the boss” τον έπιασε από τα γεννητικά όργανα και τα πίεσε.
Με την παρέμβαση των διαπιστευμένων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αστυνομίας οι διαιτητές οδηγήθηκαν εκτός των αποδυτηρίων τους. Ταυτόχρονα κι ενώ εγώ βρισκόμουν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών ακούστηκαν φωνές προερχόμενες από το χώρο των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Άρης. Μετά τη λήξη του αγώνα ρώτησα τον αστυνομικό διευθυντή κ. Αλεξανδρόπουλο και μου δήλωσε ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη και ότι τα γεγονότα αυτά θα κατατεθούν στην υπηρεσία τους. Όλοι οι διαπιστευμένοι, μετά από πάροδο λίγων λεπτών απομακρύνθηκαν από το χώρο των αποδυτηρίων, ενώ κατέφθασε επιπλέον αστυνομική δύναμη. Οι διαιτητές του αγώνα αφού διαβουλεύθηκαν με τον αστυνομικό διευθυντή και παράγοντες της γηπεδούχου ΠΑΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν το 2ο ημίχρονο με καθυστέρηση 25 λεπτών. Καμία άλλη παρατήρηση».
-«Αμέσως μετά την επίτευξη του 2ου τέρματος της ΠΑΕ ΑΕΚ οι παίκτες της πανηγύρισαν πλησίον της Θ.35 και ταυτόχρονα τρεις (3) παίκτες της ΠΑΕ Άρης έκαναν ζέσταμα (ως αναπληρωματικοί) μαζί με τον γυμναστή τους στο σημαιάκι του κόρνερ. Τρεις φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ εισήλθαν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίζουν μαζί με τους παίκτες και τότε δημιουργήθηκε φραστική λογομαχία με τον γυμναστή της ΠΑΕ Άρης. Ένας εκ των φιλάθλων στην προσπάθειά του να αποχωρήσει απώθησε το γυμναστή του Άρη και ο τελευταίος βρέθηκε στο έδαφος. Αργότερα τον εξέτασε ο γιατρός του αγώνα και του τοποθέτησε προληπτικά “κολάρο” στο λαιμό. Εξαιτίας του συμβάντος ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για έξι (6) λεπτά. Οι παράγοντες και των δυο ΠΑΕ έδρασαν “πυροσβεστικά” ώστε να λήξει το επεισόδιο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι αλλάζει στις πιλοτές πολυκατοικιών: Ποιος έχει δικαίωμα στάθμευσης

Οι αλλαγές στη νομοθεσία για το πάρκινγκ στην πιλοτή. Η...

Το Άστρο της Βηθλεέμ δεν είναι μύθος: Τι υποστηρίζει επιστήμονας της NASA, ποια είναι η εξήγηση

Μελέτη που δημοσιεύτηκε σε αστρονομικό περιοδικό συνδέει το βιβλικό...

Λέμβος με 37 μετανάστες έφθασε στους Καλούς Λιμένες

Ανάμεσά τους τρεις γυναίκες και ένα ανήλικο κορίτσι –...

Οι ιπτάμενοι Άγιο Βασίληδες επισκέπτονται και φέτος τους μικρούς νοσηλευόμενους στο ΠαΓΝΗ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις...