Ρέθυμνο : Επίσκεψη 2ου Δημ Σχολείου Ατσιποπούλου στο Δήμαρχο Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Τους μαθητές της Ε’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου υποδέχθηκε σήμερα (6/3/2020) ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δ.Ρ. κ. Δημήτρη Λελεδάκη είχε μαζί τους μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συνεργασία.
Οι 37 μαθητές και μαθήτριες, συνοδευόμενοι από τη Δ/ντρια του Σχολείου κα Κουμεντακάκου Σταυρούλα και τους εκπαιδευτικούς τους : κα Σταρρά Βασιλική, κο Γοϊτση Χρήστο και κο Χατζηγεωργίου Χρήστο, αξιοποίησαν δημιουργικά την παραμονή τους στο Δημαρχείο και , κυρίως, τη συνεργασία τους με το Δήμαρχο στον οποίο κατέθεσαν πλήθος ερωτημάτων σχετικά με την ανακύκλωση, θέμα που αποτελούσε και την αφορμή της επίσκεψής τους.

Ο Δήμαρχος αφιέρωσε στους μαθητές όσο χρόνο χρειάστηκαν για να απαντήσει στις παιδικές απορίες που συνέθεσε η καθαρή τους ματιά, για το περιβάλλον, την ανακύκλωση, τη διαχείριση απορριμμάτων, τη μόλυνση της θάλασσας , τα αδέσποτα ζώα αλλά και για όσα κάνει ο Δήμος στους συγκεκριμένους τομείς όπως και για όσα οφείλουμε εμείς οι άνθρωποι, ως ενεργοί, ευαισθητοποιημένοι πολίτες, να πράττουμε καθημερινά.
Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και όλοι οι συμμετέχοντες ικανοποιήθηκαν από την ποιότητα και το περιεχόμενο αυτής της συνεργασίας. Πέραν όσων αποκόμισαν από την κουβέντα τους με το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, οι μαθητές έλαβαν σε ανάμνηση της επίσκεψης ένα συμβολικό δώρο και έντυπα σχετικά με την ανακύκλωση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απολογισμός του Δήμου Ρεθύμνης για τη...

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, Η διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης...

Η Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην...

24 και 25 Μαρτίου 2026 Πανηγυρικά εορτάσθηκε η Εορτή του...

Απολογισμός του Δήμου Ρεθύμνης για τη...

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, Η διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης...

Η Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην...

24 και 25 Μαρτίου 2026 Πανηγυρικά εορτάσθηκε η Εορτή του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απολογισμός του Δήμου Ρεθύμνης για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων έτους 2025

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, Η διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης...

Ηράκλειο:Μνημόσυνο Βασίλη Κεφαλογιάννη

Το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 8.30 τελούμε το...

Δήλωση Πρύτανη Πολυτεχνείου Κρήτης: Δραστηριότητες και Απολογισμός Πρυτανείας

Με την ευκαιρία της προκήρυξης εκλογών, ως Πρυτανεία θα...