Μήνυμα 25 Μαρτίου από τον Επικεφαλής Κρήτη Μπροστά Αλέξανδρο Μαρκογιάννακη

Ημερομηνία:

Χρόνια πολλά Ελλάδα

199 χρόνια συμπληρώνονται από την επανάσταση της πατρίδας μας έναντι του τουρκικού ζυγού που κρατούσε δέσμια την χώρα μας για 400 χρόνια. Η 25η Μαρτίου του 1821 ήταν η μέρα στην οποία ωρίμασαν οι συνθήκες και οι καταστάσεις για το ξεσήκωμα του λαού μας.
Με ομοψυχία όλοι οι Έλληνες έγιναν μια γροθιά για να είμαστε εμείς ελεύθεροι σήμερα.

Σήμερα στην Ελλάδα του 2020, έχουμε δύο μέτωπα εθνικής σημασίας να αντιμετωπίσουμε, την παγκόσμια επιδημία και την περιφρούρηση των συνόρων μας στον Έβρο.
Το παρελθόν μας έδειξε ότι όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι, μπορούν να αντιμετωπίσουν την όποια απειλή. Με πυξίδα μας την ίδια μας την ιστορία, με ομοψυχία και αποφασιστικότητα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ως έθνος.
Σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε, τιμούμε τους προγόνους μας και γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου με διαφορετικό τρόπο, δεν ξεχνάμε όμως!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 27χρονου...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 27χρονο που...

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: «Ήταν ένα...

«Ένα παιδί 27 χρονών, ένας λεβέντης που έφαγε 9...

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 27χρονου...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 27χρονο που...

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: «Ήταν ένα...

«Ένα παιδί 27 χρονών, ένας λεβέντης που έφαγε 9...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related