8ος όμιλος Γ΄Εθνικής:Πρωταθλήτρια η Επισκοπή,δεν υποβιβάζεται κανένας,ανεβαίνουν και δευτεραθλήτριες από τις 4 ενώσεις

Ημερομηνία:

Απευθείας άνοδος Επισκοπής, δεν πέφτει κανείς ενώ ανεβαίνουν απευθείας πρωταθλητές και δευτεραθλητές από τις ΕΠΣ

Ώρες εξελίξεων είναι αυτές που διανύουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  από την ΕΠΟ,όπως αναφέρει το neakriti.gr, οι αγώνες στην Γ’ Εθνική διακόπτονται οριστικά!
Αυτό βέβαια είναι κάτι αναμενόμενο και το ενδιαφέρον πλέον έγκειται στο πως θα διαμορφωθεί το πρωτάθλημα την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η απόφαση που έχει παρθεί για τον κρητικό όμιλο είναι να γίνει την περίοδο 2020-2021 με 16 ομάδες! Τα δεδομένα που «κλειδώνουν» είναι τα εξής:
1) Απευθείας άνοδο της Επισκοπής στην Football League ή στην νέα κατηγορία που θα προκύψει μετά από αναδιάρθρωση. Το ίδιο ισχύει για όλους τους πρωτοπόρους των ομίλων της Γ’ Εθνικής χωρίς τη διενέργεια αγώνων μπαράζ. Υπενθυμίζουμε ότι η Επισκοπή δεν είχε πάρει μαθηματικά τον τίτλο στα πλέι οφ αλλά παίρνει το εισιτήριο ανόδου.
2) Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα από τα πλέι άουτ που ήταν σε εξέλιξη. Υπενθυμίζουμε ότι θα υποβιβαζόταν μία ομάδα από τον κρητικό όμιλο στο τοπικό πρωτάθλημα. Εν προκειμένω αυτός που επωφελείται είναι ο Ρεθυμνιακός, που ήταν τελευταίος πριν διακοπεί το πρωτάθλημα. Ο μη υποβιβασμός θα ισχύσει μόνο στον κρητικό όμιλο καθώς στους υπόλοιπους ομίλους της Γ’ Εθνικής είναι πιθανό να υποβιβαστούν ομάδες.
3) Ανεβαίνουν απευθείας στην Γ’ Εθνική όλοι οι πρωταθλητές των Ενώσεων της Κρήτης αλλά απευθείας και οι τέσσερις δευτεραθλητές, χωρίς τη διαδικασία μπαράζ.
Σύμφωνα με τις βαθμολογίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις Α’ Κατηγορίες των Ενώσεων της Κρήτης, από την ΕΠΣ Ηρακλείου ανέρχονται στην Γ’ Εθνική Δαμάστα  (πρωταθλήτρια) και Αλμυρός (δευτεραθλητής), από την ΕΠΣ Χανίων Άρης Σούδας (πρωταθλητής) και Παλαιόχωρα(δευτεραθλητής) ενώ μένει έξω στην τριπλή ισοβαθμία o Απόλλων Αγ.Ιωάννη , από την ΕΠΣ Ρεθύμνου, Αστέρας Ρεθ. (πρωταθλητής) και Άρης Ρεθ. (πρωταθλητής) και από την ΕΠΣ Λασιθίου AE Νεάπολης (πρωταθλητής) και Αναγέννηση Ιερ. (δευτεραθλήτρια) με την ΑΕΝ να υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία.
Γιά τα παραπάνω σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας,για αναδιαρθρώσης κατηγοριων
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το θέατρο αλλιώς: Η πρώτη Θεατρική Λέσχη...

Με πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το 2026–27 το «Όσα...

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και...

Κατόπιν πρόσκλησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών...

Το θέατρο αλλιώς: Η πρώτη Θεατρική Λέσχη...

Με πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το 2026–27 το «Όσα...

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και...

Κατόπιν πρόσκλησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το θέατρο αλλιώς: Η πρώτη Θεατρική Λέσχη στην πόλη μας από τον Θεατρικό Περίπλου

Με πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το 2026–27 το «Όσα...

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

Κατόπιν πρόσκλησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών...

Στην παρουσίαση της νέας εφαρμογής για γρήγορη μετακίνηση στην πόλη Heraklion Go ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Στην παρουσίαση της νέας...