Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Κατσούνα

Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Κατσούνα

Στις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαΐου, στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Γιάννη Κατσούνα που έχασε τη ζωή του στο φρικτό θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσαρά, λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε δρόμο των Μοιρών.

Η σορός του 35χρονου Γιάννη Κατσούνα θα βρίσκεται στην εκκλησία του Φουρνοφάραγγου, από τις 16.45, ενώ στις 17.00 θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία από τον Ι.Ν. της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Φουρνοφάραγγο του δήμου Γόρτυνας.

Η σύγκρουση το βράδυ του Σαββάτου στο ύψος των Αρχαιοτήτων της Γόρτυνας ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο 35χρονος Γιάννης και να υποκύψει στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα. Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου για χρόνια ήταν νεκροτόμος ο πατέρας του, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Επίσης στο μοιραίο τροχαίο, τραυματίστηκαν έξι ακόμα άτομα, μεταξύ αυτών τα δύο παιδιά, της οικογένειας Κατσούνα.

Στην Εντατική η σύζυγός του-Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ το 9χρονο κορίτσι

Το 9χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση ενώ στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται, σε καλύτερη κατάσταση, το 5χρονο αγοράκι της οικογένειας .

Την ίδια ώρα η 30χρονη σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξιτήριο από το Βενιζέλειο πήρε την Κυριακή, ένας από τους τραυματίες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο, ενώ η κατάσταση της υγείας του έτερου 23χρονου επιβαίνοντα, δεν εμπνέει ανησυχία.

Να υπενθυμίζουμε ότι το τρίτο άτομο που βρισκόταν στο αυτοκίνητο δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

cretapost.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.