Βασίλης Φεύγας: Να χτίσουμε την θετική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό!

Ημερομηνία:

“Να χτίσουμε ένα ισχυρό όνομα σαν χώρα με στόχο και την ανάπτυξη περισσότερων πυλώνων της οικονομίας εκμεταλλευόμενοι τη θετική εικόνα που έχει διαμορφωθεί στο εξωτερικό εξαιτίας της επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού”, τόνισε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Η χώρα μας θα πρέπει να αντικρίσει το νέο διεθνές περιβάλλον που δημιουργείται και να είναι έτοιμη να παίξει καθοριστικό ρόλο στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, επεσήμανε ο κ. Φεύγας, αναφέροντας ότι οι κρίσεις δημιουργούν ευκαιρίες.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο κ. Φεύγας κατέστησε σαφές, ότι από το lock- down υπάρχει οικονομική επιβράδυνση, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, αλλά, όπως ανέφερε, η ελληνική κυβέρνηση κινήθηκε με αποφασιστικότητα και στηριξε με τις πολιτικες της, τις θέσεις εργασίας και την παραγωγική δραστηριότητα του ιδιωτικού τομέα.

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών επεσήμανε ότι: “Δεν τίθεται θέμα εκλογών, η κυβέρνηση έχει δρόμο να διανύσει και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα, για το οποίο ψηφίστηκε και να κριθεί γι’ αυτό στο τέλος της τετραετίας.”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με 159 «Ναι» υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για...

Η τροπολογία με τις ρυθμίσεις για τις οφειλές δανείων...

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταλάβει ότι δεν...

Οι δημοσκοπικές επιδόσεις της Νέας Δημοκρατίας καθιστούν σαφές ότι...

Με 159 «Ναι» υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για...

Η τροπολογία με τις ρυθμίσεις για τις οφειλές δανείων...

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταλάβει ότι δεν...

Οι δημοσκοπικές επιδόσεις της Νέας Δημοκρατίας καθιστούν σαφές ότι...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ελληνικός τουρισμός: Μια Ferrari σε… χωματόδρομο

Ο ελληνικός τουρισμός και οι προοπτικές του στο επίκεντρο...

Εορτολόγιο 20 Δεκεμβρίου: Τιμάται ο Άγιος της Εκκλησίας που κατασπάραξαν τα λιοντάρια

Σήμερα, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το Κρητικό Πέλαγος

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...