Νίκος Ηγουμενίδης: Να δοθεί λύση σε όφελος των οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Ημερομηνία:

Με τους οδηγούς των τουριστικών λεωφορείων – οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για μια ακόμη μέρα – βρέθηκε εκ νέου ο Νίκος Ηγουμενίδης. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ηρακλείου είχε μακρά συζήτηση με τους εργαζόμενους οδηγούς, ενώ τόνισε ότι «Θα πρέπει να βρεθεί λύση σε όφελος των εργαζομένων. Συγκεκριμένα, είτε θα πρέπει να προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης σε όφελος των εργαζομένων, είτε θα πρέπει να παραταθεί η διάρκεια της προηγούμενης σύμβασης».

Επιπλέον, ο Νίκος Ηγουμενίδης εξέφρασε την άποψη ότι «αυτή τη στιγμή επιχειρείται η εξουθένωση των εργαζομένων και μια στρατηγική να οδηγηθούν στα άκρα με συνεχείς πιέσεις λόγω ανοίγματος του τουρισμού. Δεν θα πρέπει να ασκούνται τέτοιες πιέσεις στους εργαζόμενους, αλλά να προχωρήσει μια σύμβαση που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματά τους».

Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε για το θέμα με την Τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, ενώ άμεσα θα καταθέσει σχετική κοινοβουλευτική παρέμβαση «με στόχο να σταματήσει η Κυβέρνηση να νίπτει τας χείρας της».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο «Νίκος Καζαντζάκης» –...

Ισχυρή άνοδο 6,2%, παρουσίασε το πρώτο εξάμηνο του 2026,...

Δήμος Ηρακλείου : Εργασίες αντικατάστασης του δικτύου...

Από την Δευτέρα 20/7 και για περίπου μία εβδομάδα...

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο «Νίκος Καζαντζάκης» –...

Ισχυρή άνοδο 6,2%, παρουσίασε το πρώτο εξάμηνο του 2026,...

Δήμος Ηρακλείου : Εργασίες αντικατάστασης του δικτύου...

Από την Δευτέρα 20/7 και για περίπου μία εβδομάδα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εγκρίθηκε το πρώτο χάπι που μειώνει την “κακιά” χοληστερίνη κατά 60%

Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ χάπι που ρίχνει την “κακιά” χοληστερίνη...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη το Σάββατο 18 Ιουλίου – Οι ώρες και τα σημεία

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Ιουλίου...

ΙΟΒΕ: Θετική η τροχιά του ελληνικού τουρισμού εκτός των μηνών αιχμής

Παρότι η μέση διάρκεια παραμονής ακολουθεί διεθνώς φθίνουσα πορεία,...