Κρήτη:Συναντήσεις της Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στην Αθήνα

Ημερομηνία:

Προγραμματισμένες συναντήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας πραγματοποίησε η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη στο πλαίσιο διήμερης παραμονής της στην Αθήνα, προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν το φορέα.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών συναντήθηκε με το Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παναγιώτη Θεοδορικάκο και με το Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με ατζέντα επικεντρωμένη κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Κρήτης, θέτοντας ως προτεραιότητα την απαραίτητη ενδυνάμωση συγκεκριμένων οργανικών μονάδων του φορέα σε στελεχιακό δυναμικό για την άσκηση αρμοδιοτήτων που αφορούν άμεσα την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας η συνάντηση με τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη αφορούσε ζητήματα δασικής πολιτικής. Τέλος, η Συντονίστρια συμμετείχε σε συναντήσεις εργασίας με επιτελής της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων τόσο για θέματα της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος όσο και για θέματα της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Αγίου Νικολάου:Συνάντηση Δημάρχου Μανώλη Μενεγάκη...

Καταδυτικό Πάρκο Αγίου Νικολάου και επαναφορά διπλής κυκλοφορίας στον...

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και 7 μηνών...

Το δικαστήριο αναγνώρισε δύο ελαφρυντικά στον ηλικιωμένο, αθώωσε την...

Δήμος Αγίου Νικολάου:Συνάντηση Δημάρχου Μανώλη Μενεγάκη...

Καταδυτικό Πάρκο Αγίου Νικολάου και επαναφορά διπλής κυκλοφορίας στον...

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και 7 μηνών...

Το δικαστήριο αναγνώρισε δύο ελαφρυντικά στον ηλικιωμένο, αθώωσε την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 11 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Σάββατο 11 Οκτωβρίου σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται...

Την επόμενη εβδομάδα η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου – Επί ποδός τα συνδικάτα

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας ψηφίστηκε από την αρμόδια...