ΑΔΕΔΥ : Πανελλαδική στάση εργασίας ενάντια στο νόμο για τις διαδηλώσεις

Ημερομηνία:

Η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει, μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση δυναμώνει την καταστολή, φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα Τετάρτη 8η Ιουλίου από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 11:30 π.μ. στην Πλατεία Κοραή αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση δυναμώνει την καταστολή, φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων».

«Το νομοσχέδιο επιδιώκει να συκοφαντήσει τους λαϊκούς αγώνες και να θέσει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε κινητοποίηση, μέσα από διατάξεις-λάστιχο, που θα τις ερμηνεύουν οι αστυνομικές αρχές και οι άλλοι μηχανισμοί καταστολής. Έχει στόχο να χειραγωγήσει το μυαλό, εμφανίζοντας τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ως κάτι εν δυνάμει εγκληματικό και επικίνδυνο», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Οπως τονίζει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της, την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί και συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Το Γενικό Συμβούλιο κάλεσε επίσης τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με τα πρωτοβάθμια σωματεία, να οργανώσουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κ. Τσουκαλάς: Έχουμε μια χιονοστιβάδα σκανδάλων με...

“Η κυβέρνηση δεν δουλεύει για τους πολίτες, αλλά τους...

Ενοίκια: Οι αλλαγές στα μισθωτήρια από το...

Τι θα ισχύει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές. Από την 1η...

Κ. Τσουκαλάς: Έχουμε μια χιονοστιβάδα σκανδάλων με...

“Η κυβέρνηση δεν δουλεύει για τους πολίτες, αλλά τους...

Ενοίκια: Οι αλλαγές στα μισθωτήρια από το...

Τι θα ισχύει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές. Από την 1η...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Προστατευόμενο τοπίο 271 στρέμματα η Μονή Απεζανών

Στόχος, όπως τονίζεται στο ΦΕΚ, να διατηρηθεί ατόφια και...

Επανάσταση από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Έλαιο κάνναβης στη μάχη με τον χρόνιο πόνο (vid)

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, η λειτουργία του Ιατρείου Πόνου και...

Κ. Τσουκαλάς: Έχουμε μια χιονοστιβάδα σκανδάλων με την υπογραφή Μητσοτάκη

“Η κυβέρνηση δεν δουλεύει για τους πολίτες, αλλά τους...