Σταματούν οι έρευνες για τους τέσσερις αγνοούμενους ανοιχτά της Κρήτης

Ημερομηνία:

Σταματά, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η επιχείρηση του λιμενικού Σώματος, για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που αγνοούνταν βορειοδυτικά της Κρήτης, τέσσερις ημέρες αφού το σκάφος με το οποίο ήθελαν να περάσουν στην Ιταλία και στο οποίο βρίσκονταν με ένα ακόμη άτομο, αναποδογύρισε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, ανοιχτά της Κισσαμου, όταν στις Λιμενικές Αρχές, σήμανε συναγερμός για τη διάσωση ενός νεαρού ναυτικού, περίπου 25 ετών, ο οποίος έπεσε από σκάφος, με το Λιμενικό των Χανίων να αναλαμβάνει τον συντονισμό της επιχείρησης για τη διάσωσή του.

Λίγο αργότερα ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού, διασώθηκε ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον περίμενε στο λιμάνι. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Όπως είπε σε δήλωσή του ο 25χρονος υπήρχαν ακόμα τέσσερα ακόμα άτομα που αγνοούνταν όλες αυτές τις ημέρες από το Λιμεναρχείο με τη συμμετοχή παραπλέοντων σκάφών ενώ έρευνες γίνονταν και στην ξηρά από περιπολικά οχήματα του λιμενικού και πεζοπόρα τμήματα του Ερυθρού σταυρού.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κανένα ίχνος ζωής με τις ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί να εξανεμίζονται.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μια πτήση ανά 1-2 λεπτά: 400 αεροπλάνα...

Κορυφώνεται η κίνηση του καλοκαιριού – Η κίνηση καταγράφει...

Καιρός: Η προοπτική των επόμενων 15 ημερών...

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του, εξηγεί το...

Μια πτήση ανά 1-2 λεπτά: 400 αεροπλάνα...

Κορυφώνεται η κίνηση του καλοκαιριού – Η κίνηση καταγράφει...

Καιρός: Η προοπτική των επόμενων 15 ημερών...

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του, εξηγεί το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκτακτο επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Ποιοι θα πληρωθούν έως τα τέλη Αυγούστου

Τι ισχύει για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2025. Συμπληρωματική...

Μια πτήση ανά 1-2 λεπτά: 400 αεροπλάνα σε 24 ώρες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κορυφώνεται η κίνηση του καλοκαιριού – Η κίνηση καταγράφει...

Μέτρα για τους συνταξιούχους: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων παρεμβάσεων στη ΔΕΘ – Αυξάνεται το επίδομα Νοεμβρίου

Το ενδεχόμενο νέων παρεμβάσεων για τους συνταξιούχους άφησε ανοιχτό ο εκπρόσωπος...

Καιρός: Η προοπτική των επόμενων 15 ημερών – Γλιτώνει η Ελλάδα τον καύσωνα της Ευρώπης;

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του, εξηγεί το...