Χανιά:Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων ο νέος Διοικητής της 115 ΠΜ,

Ημερομηνία:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, ο νέος Διοικητής της 115 ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) κ. Ιωάννης Χατζηγεωργίου.

Η συζήτηση που ακολούθησε στράφηκε γύρω από θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με δεδομένο ότι η 115 ΠΜ διαχρονικά αποτελεί μια μονάδα που παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλούς τομείς στα Χανιά και απολαμβάνει την στήριξη και την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας.

O κ. Καλογερής ευχήθηκε στο νέο Διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Απαντώντας ο κ. Χατζηγεωργίου τόνισε ότι η άριστη συνεργασία της 115 ΠΜ με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα συνεχιστεί και επί των ημερών της νέας διοίκησής του.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η κρητική παράδοση δίνει ξανά ραντεβού στο...

Την Τρίτη 16 Ιουνίου η έναρξη της 5ης «Παραδοσιακής...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου για για άγρα πελατών και...

Συνελήφθη ημεδαπός για άγρα πελατών και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην...

Η κρητική παράδοση δίνει ξανά ραντεβού στο...

Την Τρίτη 16 Ιουνίου η έναρξη της 5ης «Παραδοσιακής...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου για για άγρα πελατών και...

Συνελήφθη ημεδαπός για άγρα πελατών και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μανώλης Κονταρός: Επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Ο Τρελός» που θα γίνει το απόλυτο viral του καλοκαιριού!

Ο Μανώλης Κονταρός, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της...

Καμία παράταση για το Κτηματολόγιο, πιέζουν οι ημερομηνίες του Ταμείου Ανάκαμψης! Κάθετος ο πρόεδρος, Αθ. Λίπας!

Θυελλώδης συνάντηση στο Επιμελητήριο Χανίων. “Χάνονται περιουσίες”, του επεσήμαναν...

Ο Γιώργος Σαμπάνης 15 Ιουλίου στο Ρέθυμνο

Γιώργος Σαμπάνης Καλοκαίρι 2026 ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 ΦΡΟΥΡΙΟ ΦΟΡΤΕΤΖΑ...