Χανιά:Ενημέρωση του Δήμου Χανίων για την ακύρωση της Δ.Ε.Θ. & της συμμετοχής του σε αυτή

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες της εποχής και θέλοντας αφενός να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και αφετέρου να δώσει μια πνοή ανανέωσης στη διοργάνωση του “Αγροτικού Αυγούστου”, προγραμμάτισε τη συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων των Χανίων (αγροτικών συνεταιρισμών, παραγωγών αγροδιατροφικών προϊόντων, οικοτεχνών και χειροτεχνών παραδοσιακών κρητικών ειδών) στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, το κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις θα χρηματοδοτούνταν, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε αγορές εκτός του Δήμου Χανίων.

Ο έως τώρα αριθμός των συμμετεχόντων ήταν πολύ ικανοποιητικός, με τους παραγωγούς – επιχειρηματίες – οικοτέχνες να δέχονται με ενθουσιασμό την ευκαιρία, που τους δόθηκε. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος προγραμματισμός ακυρώθηκε, έπειτα από την ανακοίνωση της ακύρωσης της Δ.Ε.Θ. από την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Χωρίς να αμφισβητεί κανείς την προτεραιότητα της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας τόσο των Ελλήνων πολιτών όσο και των επισκεπτών της Δ.Ε.Θ., ο Δήμος Χανίων εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους συνδιοργανωτές, τα μέλη της Επιτροπής “Αγροτικού Αυγούστου” για την άριστη συνεργασία, καθώς και προς τους συμμετέχοντες παραγωγούς – οικοτέχνες – επιχειρηματίες, που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2021, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν. Όλοι μαζί συντεταγμένα και συντονισμένα συνεχίζουμε να ενισχύουμε την εξωστρέφεια των προϊόντων του τόπου μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χαμός στον ΒΟΑΚ: “Κανείς δεν ήταν ενημερωμένος...

Τι ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής για το...

Δήμος Πλατανιά:«Μαζί για τον Μάνο – Ένα...

Ο Δήμος Πλατανιά εκφράζει τη βαθιά του συμπαράσταση και...

Χαμός στον ΒΟΑΚ: “Κανείς δεν ήταν ενημερωμένος...

Τι ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής για το...

Δήμος Πλατανιά:«Μαζί για τον Μάνο – Ένα...

Ο Δήμος Πλατανιά εκφράζει τη βαθιά του συμπαράσταση και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αγρότες: Επιστροφή στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ – Ποιοι απαλλάσσονται από πρόστιμα και δηλώσεις

Νέα ρύθμιση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών δίνει τη...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...

Ο Μανώλης Κονταρός μιλάει για τους απόδημους Κρήτες

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης είναι ο καλεσμένος στο 7ο...