H Ένωση Σούπερ Λίγκα 2 – Football League δεν επικύρωσε την απόφαση της ΕΠΟ! – Νέα τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη

Εγινε κι αυτό! Από την περασμένη Τετάρτη έχει αποφασίσει η ΕΠΟ για την αναδιαρθρωση των κατηγοριών, όμως η Ένωση Σούπερ Λίγκα 2 – Football League δεν επικύρωσε κάποια από τις τις δυο λύσεις της ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να εκτεθεί η τελευταία.

Για πάνω δύο ώρες τα έλεγαν στην διοργανώτρια (Ένωση Σούπερ Λίγκα 2 – Football League) χωρίς να υπάρξει οριστικό αποτέλεσμα για την αναδιάρθρωση. Κι όλα αυτά μετά την απόφαση της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων σε 18 (στην SL 2) και 16 (στην FL) από 12 και 14 αντιστοίχως που είναι τώρα.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος πρότεινε να καταθέσουν όλες οι ομάδες τις προτάσεις τους εγγράφως εντός της Τρίτης (25/8) και την επόμενη, δηλαδή την Τετάρτη 26 Αυγούστου πάλι μέσω τηλεδιάσκεψης να γίνει νέο Δ.Σ. με σκοπό να καταλήξουν σε μια ομόφωνη απόφαση, την οποία και θα καταθέσουν στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε πρώτη φάση, πάντως, επαναβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία για να προχωρήσει η δεύτερη πρόταση για τη δημιουργία μιας ενιαίας Β’ Εθνικής με δύο ομίλους…

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.