Νεύρα για Αρναουτάκη στο ΣΥΡΙΖΑ…

Ημερομηνία:

Έντονη γκρίνια υποβόσκει το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Όπως μαθαίνουμε στελέχη και ορισμένοι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν πως αν και είναι ο μοναδικός περιφερειάρχης της χώρας που εξελέγη το 2019 με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, “συμπεριφέρεται” ως γαλάζιος αυτοδιοικητικός.”

Το κακό κλίμα που τείνει να διαμορφωθεί μεταξύ του Περιφερειάρχη και του ΣΥΡΙΖΑ επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο όταν ο Περιφερειάρχης δηλώνει ότι “τα έργα στη Κρήτη βρίσκονται σε καλό δρόμο”. Όπως όταν έπειτα από συναντήσεις που είχε το υπουργείο υποδομών για τον κεντρικό οδικό άξονα του νησιού δήλωνε ικανοποιημένος.

Ο Σταύρος ο Αρναουτάκης φαίνεται να έχει διαμορφώσει ένα καλό δίαυλο επικοινωνίας με τους κορυφαίους Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας όπως τον Κώστα Καραμανλή , τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Κώστα Χατζηδάκη. Το αποκορύφωμα της δυσαρέσκειας από πλευράς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όταν μίλησε θετικά για τον Μάκη Βορίδη ύστερα από επίλυση αγροτικών προβλημάτων της Κρήτης.

Υ.Γ Δηλαδή περιμένανε… να κατηγορεί την κυβέρνηση χωρίς λόγο για να τους είναι “αρεστός”; Πλάκα κάνουν;

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του Κέντρου Υφαντικής...

Εγκαινιάζοντας έναν νέο χώρο αφιερωμένο στη διατήρηση, ανάδειξη και...

Ηράκλειο: Μάχη για τη ζωή του δίνει...

Ακόμη ένα σοβαρό ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι καταγράφηκε στην...

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του Κέντρου Υφαντικής...

Εγκαινιάζοντας έναν νέο χώρο αφιερωμένο στη διατήρηση, ανάδειξη και...

Ηράκλειο: Μάχη για τη ζωή του δίνει...

Ακόμη ένα σοβαρό ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι καταγράφηκε στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλήνιες 2026: Ποιοι δικαιούνται αποζημίωση 350 ευρώ – Τα δικαιολογητικά

Εστάλη η εγκύκλιος για την αποζημίωση των υποψηφίων των...

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του Κέντρου Υφαντικής στα Ανώγεια

Εγκαινιάζοντας έναν νέο χώρο αφιερωμένο στη διατήρηση, ανάδειξη και...

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ιστορική ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων μετά από 27 χρόνια

«Ο φονταμενταλισμός είναι έκπτωση της πίστης»: Με αυτή τη...