Μεταφορικό ισοδύναμο: Ένα αναγκαίο και δίκαιο μέτρο θεσμοθετήθηκε για όλη την Κρήτη

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρευρέθηκε στη διευρυμένη σύσκεψη φορέων ενημερωτικού χαρακτήρα σχετικά με την ένταξη της Κρήτης στις ευνοϊκές διατάξεις του Μεταφορικού Ισοδύναμου για τις επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, στο Επιμελητήριο Λασιθίου από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Στη συνάντηση ο Υπουργός Ναυτιλίας ανακοίνωσε την ένταξη της Κρήτης στις διατάξεις του Μεταφορικού Ισοδύναμου (Μ.Ι.) επιχειρήσεων και συγκεκριμένα την ενίσχυση του μεταφορικού κόστους 2.148 κατηγοριών ΚΑΔ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Χαιρετίζουμε την ένταξη της Κρήτης στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, ενός αναγκαίου και δίκαιου μέτρου που εδώ και χρόνια επιχειρηματίες, φορείς και ιδιαίτερα ο αγροτικός κόσμος της Ιεράπετρας ζητούσαν επιτακτικά. Η υλοποίηση, όπως παρουσιάστηκε, κινείται ως επί το πλείστον σε σωστή κατεύθυνση. Προβληματισμοί που υπάρχουν ως προς την εφαρμογή του πιλοτικού αυτού προγράμματος, τέθηκαν στον Υπουργό και θα επιλυθούν μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς και τους αγρότες.

Θεωρούμε ότι πλέον οι επιχειρηματικοί κλάδοι που εντάσσονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αποκτούν μεγαλύτερες αναπτυξιακές δυνατότητες και γίνονται περισσότερο ανταγωνιστικοί. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πλακιωτάκη, τη Γενική Γραμματέα, κα Χριστιάνα Καλογήρου και τα στελέχη του Υπουργείου για το ενδιαφέρον που επέδειξαν για την άμεση θεσμοθέτηση του Μεταφορικού Ισοδύναμου στην Κρήτη».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ισχυροί άνεμοι την Τρίτη στο Ηράκλειο

Η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...

Μεταναστευτικό Κρήτη: «Φοβόμαστε για ατύχημα» λένε οι...

Τι λένε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την...

Ισχυροί άνεμοι την Τρίτη στο Ηράκλειο

Η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...

Μεταναστευτικό Κρήτη: «Φοβόμαστε για ατύχημα» λένε οι...

Τι λένε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τσουχτερό – πρόστιμο αν μεταφέρεις τα ψώνια του σούπερ μάρκετ με το… αυτοκίνητο!

Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας μόλις τέθηκε σε πλήρη...

Social media: Πώς να αποφύγετε το ενοχλητικό περιεχόμενο

Βίαιες εικόνες και video γίνονται πολύ συχνά viral στα...

Αυτισμός: Τα πρώτα σημάδια, η διάγνωση και οι δομές υποστήριξης

Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει γενετικούς και γονιδιακούς παράγοντες, ενός...

Ισχυροί άνεμοι την Τρίτη στο Ηράκλειο

Η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...