Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την ώρα του μυστηρίου

Ημερομηνία:

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή τους βιώνουν σήμερα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις Σπέτσες. Το TLife βρίσκεται εκεί και θα σου μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν.

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά επέλεξαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Η γνωστή ερμηνεύτρια τηρώντας τις παραδόσεις … έστησε λίγο τον γαμπρό, ο οποίος περίμενε με λαχτάρα την αγαπημένη του.

Η νύφη έφτασε με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων στην εκκλησία. Όταν το καραβάκι πλησίασε οι κόρνες ήχησαν! Δες εδώ την άφιξη της.Η Ελεονώρα φορώντας ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος της κρατούσε το χέρι και τη βοήθησε να κατέβει, έκανε την εμφάνιση της στην προβλήτα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Την ώρα του μυστηρίου και οι δυο έλαμπαν από ευτυχία αφού το χαμόγελα δεν έλειπε στιγμή από το πρόσωπό τους.

https://www.tlife.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μέση Ανατολή: Επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Ιράν και...

Νύχτα ανταλλαγής επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Κίνδυνος...

Ιράν σφυροκοπά Ισραήλ: Τρεις νεκροί στο Τελ...

Επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή. Βροχή πυραύλων από το...

Μέση Ανατολή: Επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Ιράν και...

Νύχτα ανταλλαγής επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Κίνδυνος...

Ιράν σφυροκοπά Ισραήλ: Τρεις νεκροί στο Τελ...

Επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή. Βροχή πυραύλων από το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κυκλοφοριακό στο Ρέθεμνος: Άλυτο πρόβλημα ή προϊόν συνωμοσίας;

Η μαύρη αλήθεια είναι πως το κυκλοφοριακό στην πολιτεία...

Καλοκαιρινές διακοπές: Το φορητό φαρμακείο που πρέπει να έχετε μαζί σας

Φαρμακοποιός αποκαλύπτει ποια φάρμακα είναι καλό να πάρετε μαζί...