Προσοχή: Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην Καζαντζίδη και στο ύψος της ΣΕΑΠ

Ημερομηνία:

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν προκληθεί σε δύο κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αλικαρνασσού λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Στην Λ. Ικάρου στο ύψος της ΣΕΑΠ αλλά και κάτω από τη γέφυρα της Εθνικής οδού στην Καζαντζίδη υπάρχει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Οι δρόμοι, όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, καθιστόντας εξαιρετικά δύσκολη τη διέλευση τους από το συγκεκριμένο σημείο.

Το νερό ξεπερνά τους 30 πόντους και σύμφωνα με πληροφορίες δύο οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί με αποτέλεσμα να έχει κλείσει ο δρόμος.

Δεκάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί μέσα στα αυτοκίνητα τους ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας που δυστυχώς δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Έχει ειδοποιηθεί η πυροσβεστική υπηρεσία για να προχωρήσει σε απάντληση υδάτων από το οδόστρωμα και να μπορέσει και πάλι ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία.

cretapost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

Συνεχίζεται δυναμικά το 11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’...

Συνεχίζεται δυναμικά το 11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ' Οδόν» του...

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

Συνεχίζεται δυναμικά το 11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’...

Συνεχίζεται δυναμικά το 11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ' Οδόν» του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι κάτοικοι των νησιών του Ειρηνικού πιθανώς φέρουν το αρχαιότερο ανθρώπινο DNA στη Γη

Πώς επηρεάζει το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Ένα εντυπωσιακό γενετικό εύρημα...

Κιβωτός του Κόσμου: Σε δίκη για οικονομικές ατασθαλίες και ξέπλυμα χρήματος ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβύτερα

Όπως αναφέρεται στο δικαστικό βούλευμα, το ζευγάρι κατασκεύασε σπίτι...