Σημαντική ενημέρωση για τους μελισσοκόμους του Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕΡ για τη δήλωση κυψελών διαχείμασης

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ενημερώνει τους μελισσοκόμους του Νομού Ρεθύμνου ότι σύμφωνα με το άρθρο 2 του κατ’ εξουσιοδότηση κανονισμού (ΕΕ) 2015/1366, τα κράτη μέλη, που υλοποιούν μελισσοκομικά προγράμματα, πρέπει να καθορίζουν τον αριθμό των κυψελών που είναι έτοιμες για διαχείμαση στην επικράτεια τους, έως και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Η καταγραφή των έτοιμων για διαχείμαση κυψελών θα γίνεται με αίτηση δήλωσης από όλους τους μελισσοκόμους – κάτοχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.

Βάσει των παραπάνω η ΔΑΟΚ Ρεθύμνου καλεί όλους τους μελισσοκόμους – κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων, να προσέλθουν στην υπηρεσία, έως 31/12/2020, κρατώντας υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα και το μελισσοκομικό τους βιβλιάριο για να δηλώσουν τις κυψέλες διαχείμασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα : 2831343808 κ. Κασωτάκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Με θέμα την «Ευθανασία» το 3ο Συνέδριο...

Με θέμα την «Ευθανασία» το 3ο Συνέδριο Βιοηθικής του...

2ου SOCCA Aegean Cup : Η Εθνική...

Η Εθνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00...

Ρέθυμνο:Με θέμα την «Ευθανασία» το 3ο Συνέδριο...

Με θέμα την «Ευθανασία» το 3ο Συνέδριο Βιοηθικής του...

2ου SOCCA Aegean Cup : Η Εθνική...

Η Εθνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Συνελήφθη άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα...

2ου SOCCA Aegean Cup : Η Εθνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου τελικό με Κροατία

Η Εθνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00...