ΚΚΕ:Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού

Ημερομηνία:

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αυτός που επέλεξε να στήσει σκηνικό σύγκρουσης είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, με την απόφασή τους για την ακύρωση του εορτασμού του Πολυτεχνείου και με την κατάπτυστη κι αυταρχική κυβερνητική απαγόρευση των συναθροίσεων.
Ο στόχος τους είναι προφανής: Να αποπροσανατολίσουν απ’ τις τεράστιες ευθύνες του στη διαχείριση της πανδημίας, που οδηγούν στην κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας και στα καθημερινά ρεκόρ θανάτων και κρουσμάτων.
Αυτό αποδεικνύεται, άλλωστε, και απ’ την ύπουλη προσπάθεια του πρωθυπουργού να προκαλέσει συνειρμούς ανάμεσα στα θύματα της πανδημίας και στον εορτασμό του Πολυτεχνείου, που οργανώνεται υπεύθυνα, με τον απαραίτητο συμβολισμό που έχει φέτος, και με όλα τα μέτρα προστασίας. Μέτρα προστασίας τα οποία η ίδια η κυβέρνηση αρνείται να πάρει στα μέσα μεταφοράς, στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς, στους οίκους ευγηρίας κ.α, με τραγικές συνέπειες.
Όσο για τις άλλες επετείους, όπως είναι η 28η Οκτωβρίου, ενημερώνουμε τον πρωθυπουργό ότι πάλι κι αυτές γιορτάστηκαν με υποδειγματικό τρόπο από σωματεία, συλλόγους, μαζικούς φορείς του λαού και της νεολαίας.
Το μόνο που απομένει στην κυβέρνηση της ΝΔ είναι να αποσύρει την απαράδεκτη απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων, για τον γιορτασμό και την πορεία του Πολυτεχνείου! Τίποτα διαφορετικό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από το λαό και τη νεολαία!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ουκρανία: Τα βλέμματα στη συνάντηση Ζελένσκι και...

Ολοκληρώθηκαν οι κοινές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ και του...

«Μεγάλη μέρα στον Λευκό Οίκο» δηλώνει ο...

Τι ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος. Λίγες ώρες πριν υποδεχθεί τον...

Ουκρανία: Τα βλέμματα στη συνάντηση Ζελένσκι και...

Ολοκληρώθηκαν οι κοινές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ και του...

«Μεγάλη μέρα στον Λευκό Οίκο» δηλώνει ο...

Τι ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος. Λίγες ώρες πριν υποδεχθεί τον...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στράτος Φούσκας: «Το Ρέθυμνο απογειώνει το μίνι ποδόσφαιρο»

Λιγότερο από δυο μήνες απομένουν μέχρι το μεγάλο και...

Ουκρανία: Τα βλέμματα στη συνάντηση Ζελένσκι και Ευρωπαίων με Τραμπ

Ολοκληρώθηκαν οι κοινές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ και του...

Φακελάκια καφεΐνης: Μόδα ή απειλή για τους νέους;

Η νέα μόδα εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς μέσα από...

Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

Καθώς οι ασθενείς αγοράζουν και χρησιμοποιούν περισσότερες φορητές συσκευές,...