Κορωνοϊός : Αύξηση κρουσμάτων ,στα ύψη νεκροί και διασωληνωμένοι

Ημερομηνία:

Στα ύψη ο αριθμός των διασωληνωμένων, πάνω από 1600 τα κρούσματα.

Σχεδόν 100 άνθρωποι κάθε μέρα πεθαίνουν στη χώρα μας από κορονοϊό, την ώρα που ο αριθμός των διασωληνωμένων παραμένει πολύ υψηλός, για ακόμα ένα 24ωρο.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Σήμερα ανακοινώνουμε 1677 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 119720, εκ των οποίων το 52.7% άνδρες.

5038 (4.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 33160 (27.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

578 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 172 (29.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 691 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 95 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 3289 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1312 (39.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μαϊμού» φυσικοθεραπείες με ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών –...

Εγκληματική ομάδα που φέρεται να εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ μέσω...

Η Ελλάδα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς και...

Η Αττική, η Κρήτη, το Νότιο Αιγαίο και τα...

«Μαϊμού» φυσικοθεραπείες με ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών –...

Εγκληματική ομάδα που φέρεται να εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ μέσω...

Η Ελλάδα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς και...

Η Αττική, η Κρήτη, το Νότιο Αιγαίο και τα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων βραβεύθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα ΕΑΕ 2025 για διορθώσεις και υποβολή δικαιολογητικών

Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και την Τετάρτη...