Παράταση υποβολής προτάσεων για τη δράση «Περιβαλλοντικές Υποδομές: Ενίσχυση Εγκαταστάσεων Διαχείρισης Αποβλήτων»

Ημερομηνία:

Μετά από συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Φυσικού περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποφασίστηκε να παραταθεί έως 28 Δεκεμβρίου 2020 η υποβολή προτάσεων για τη δράση με τίτλο «Περιβαλλοντικές Υποδομές: Ενίσχυση Εγκαταστάσεων Διαχείρισης Αποβλήτων» που έχει προκηρύξει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, συνολικού προϋπολογισμού 40 εκ ευρώ.

Η δράση αφορά στη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων που προωθούν την κυκλική οικονομία και περιλαμβάνει αξιοποίηση βιομηχανικών υγρών και στερεών αποβλήτων με σκοπό την επαναχρησιμοποίησή τους στην παραγωγική διαδικασία.
Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός για κάθε δράση κυμαίνεται από 400.000 ευρώ έως 3.000.000 ευρώ. Το ποσοστό χρηματοδότησης κυμαίνεται από 20 έως 55% ανάλογα με την Περιφέρεια Υλοποίησης της δράσης, την κατηγορία των δαπανών και το μέγεθος της επιχείρησης. Η Δράση συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερα για τη Δράση αυτή αναφέρονται στις ακόλουθες ιστοσελίδες: http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=66&cs
και http://eysed.gge.gov.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άτμισμα: Η μεγάλη παγίδα της «αθώας» νικοτίνης

Για πολλούς εφήβους, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον μέρος...

Eurovision 2027: Ο Γιώργος Περρής θα εκπροσωπήσει...

Ο Γιώργος Περρής θα είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου...

Άτμισμα: Η μεγάλη παγίδα της «αθώας» νικοτίνης

Για πολλούς εφήβους, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον μέρος...

Eurovision 2027: Ο Γιώργος Περρής θα εκπροσωπήσει...

Ο Γιώργος Περρής θα είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άτμισμα: Η μεγάλη παγίδα της «αθώας» νικοτίνης

Για πολλούς εφήβους, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον μέρος...

Κρήτη: Οκτώ θέσεις γιατρών σε Κέντρα Υγείας – Ποιες περιοχές αφορά η νέα προκήρυξη

Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» και προβλέπει συνολικά...

Ένοχοι οι 9 από τους 10 για την υπόθεση κοκαΐνης στα Χανιά

Η πολύκροτη υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στα Χανιά, είχε αποκαλυφθεί...