Πλακιωτάκης στο MEGA : Η μάχη με τον κοροναϊό και οι δύσκολες ώρες στη ΜΕΘ

Ημερομηνία:

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης για την εμπειρία που έζησε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» κατά τις τρεις βδομάδες νοσηλείας του λόγω κοροναϊού.
Σύμφωνα με τον υπουργό, όντας στους θαλάμους του νοσοκομείου αισθάνεσαι και τη μοναξιά της ασθένειας και την ανησυχίας.

Όπως είπε έζησε από κοντά τις υπερπροσπάθειες των γιατρών και νοσηλευτών και ομολόγησε πως ήταν σε καλά χέρια.

«Η φροντίδα, η προσπάθεια και το συνεχές ενδιαφέρον είναι για κάθε μια και κάθε έναν από τους ασθενείς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μίλησε για τα συμπτώματα που εκδήλωσε, όπως υψηλό πυρετό για πολλές μέρες και πτώση του οξυγόνου του.

Ο υπουργός νοσηλεύτηκε και στη μονάδα εντατικής θεραπείας χωρίς να διασωληνωθεί και στη συνέχεια προσβλήθηκε και από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Πλέον κάνει έκκληση στου πολίτες να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης με θρησκευτική ευλάβεια και να προσέχουν καθημερινά. Επίσης έστειλε το μήνυμα να εμβολιαστεί ο κόσμος και όπως είπε εκείνος θα εμβολιαστεί όταν έρθει η ώρα.

Μίλησε για τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, την ανησυχία και το φόβο, ωστόσο, όπως είπε, οι ευχές και η αγάπη του κόσμου του έδωσαν δύναμη να νικήσει τον ιό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άγνωστοι μαχαίρωσαν 15χρονο στο Νέο Κόσμο –...

Ομάδα δέκα νεαρών προσέγγισε τον μαθητή και την παρέα...

Επίδομα αναπηρίας: Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται έως 846...

Το Επίδομα Απολύτου Αναπηρίας του ΕΦΚΑ προσφέρει σημαντική οικονομική...

Άγνωστοι μαχαίρωσαν 15χρονο στο Νέο Κόσμο –...

Ομάδα δέκα νεαρών προσέγγισε τον μαθητή και την παρέα...

Επίδομα αναπηρίας: Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται έως 846...

Το Επίδομα Απολύτου Αναπηρίας του ΕΦΚΑ προσφέρει σημαντική οικονομική...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

“Νίκος Καζαντζάκης”: Με αύξηση έκλεισε και ο Απρίλιος παρά την κρίση – Ταξίδεψαν 342.000

Η αγορά του Ισραήλ κατέγραψε 624 αφίξεις και σύμφωνα...

Ύπνος: Επιστήμονες αποκαλύπτουν πόσες ώρες ξεκούρασης μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας

Τι έδειξε μελέτη. Η έλλειψη ποιοτικού ύπνου έχει συνδεθεί εδώ...

Άγνωστοι μαχαίρωσαν 15χρονο στο Νέο Κόσμο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Ομάδα δέκα νεαρών προσέγγισε τον μαθητή και την παρέα...

«Η κούραση αυξάνει τα ιατρικά λάθη»- Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου καταγγέλει την υπερεφημέρευση

Παραβιάζονται οι Ευρωπαϊκές Οδηγίες για το ωράριο των γιατρών. Υποστελέχωση,...