Η Αντιπεριφέρεια Χανίων κοντά στις ευπαθείς ομάδες

Ημερομηνία:

Οι φετινές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση της καθιερωμένης Γιορτής Αλληλεγγύης που υλοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Ωστόσο, στο πλαίσιο της πολιτικής της Περιφέρειας Κρήτης για την πρόληψη και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Χανίων πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, διανομή Tablets σε διάφορα ιδρύματα του Νομού, όπως και διανομή κουβερτών, στο πλαίσιο της Υλοποίησης του Κοινωνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης για το έτος 2020.

Επίσης διανεμήθηκαν τρόφιμα και άλλα δώρα στις οικογένειες που υποστηρίζονται από Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Χανίων, μια από τις κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης που υλοποιούνται όλο το χρόνο από την Π. Ε. Χανίων μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της, για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του νομού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων θεωρεί χρέος του να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους της Π. Ε. Χανίων για τις προσπάθειές τους στην υλοποίηση των κοινωνικών δράσεών της, οι οποίες αυξάνονται την εποχή των εορτών όπου οι ανάγκες των πασχόντων συμπολιτών μας είναι κι εκείνες αυξημένες, ευχόμενος να έχουν πάνω απ΄όλα υγεία και δύναμη να συνεχίζουν το σπουδαίο έργο τους για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Πλατανιά:Εκδήλωση Μνήμης για τη Μάχη της...

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την 115 Πτέρυγα...

Δήμος Χανίων:Με χιλιάδες επισκέπτες και έντονο γαστρονομικό...

Με τεράστια επιτυχία και απήχηση, πλήθος επισκεπτών να συρρέει...

Δήμος Πλατανιά:Εκδήλωση Μνήμης για τη Μάχη της...

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την 115 Πτέρυγα...

Δήμος Χανίων:Με χιλιάδες επισκέπτες και έντονο γαστρονομικό...

Με τεράστια επιτυχία και απήχηση, πλήθος επισκεπτών να συρρέει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νησιά: Σχέδιο «επιβίωσης» για το ΕΚΑΒ ενόψει τουριστικής περιόδου – Επιστρατεύεται ξανά ο Στρατός

Σχέδιο άμεσης ενίσχυσης των νησιωτικών δομών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας...

Έρευνα συνδέει την έκθεση της μητέρας σε τοξικές ουσίες και άγχος με εμφάνιση αυτισμού στο παιδί

Οι συσχετίσεις παρατηρήθηκαν για επαγγέλματα στα οποία εργάζονταν οι...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα ΕΑΕ 2025 για διορθώσεις και υποβολή δικαιολογητικών

Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και την Τετάρτη...

Όταν το πένθος γίνεται σκοτάδι: Τι συμβαίνει στην ψυχή ενός γονιού όταν χάνει το παιδί του;

Η ψυχολόγος Φανή Πασπαράκη, εξηγεί στο patris.gr τις αθέατες...